Jobbsafari är en del avschibsted logo

Väddö Gårdsmejeri söker kallskänka till sommaren 2024

Väddö Gårdsmejeri söker kallskänka till sommaren 2024

Väddö Gårdsmejeri · Norrtälje · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Väddö Gårdsmejeri är en familjeägd KRAV-ekologisk gård och ett koncept i utveckling och tillväxt. Vår bondgård, i kombination med vårt mejeri där vi förädlar gårdens produkter och vår besöks- och eventsida med våra restauranger Bonden & Burgaren, Bondens Glasskalas och Bondens Gårdscafé utgör tillsammans ett unikt helhetskoncept. Värdegrunden är hållbar matproduktion, service, innovation och transparens.

Vi söker nu en kallskänka med sinne för ordning och reda till Bondens Gårds- och Lunchcafé.

Vi söker dig som arbetat som kallskänka och har erfarenhet av att arbeta med desserter, bakverk, sallader, smörgåsar och lunchrätter. Vi är ett prestigelöst team där alla hjälper varandra och hoppar in där det behövs.

Vi söker dig som tidigare har jobbat inom restaurang och som har erfarenhet av allt från lunchrätter till bakverk och smörgåsar. Du gillar att möta människor, fatta egna beslut, ta ansvar och utvecklas i din yrkesroll. Du som söker måste vara noggrann och ha ett öga för vad som behöver göras, du gillar när det är fart och fläkt och mycket på gång.

Du är glad, serviceinriktad, stresstålig och kan hantera att ha många bollar i luften samtidigt. Du är effektiv, flexibel och samarbetsvillig. Som person gillar du att jobba i team men klarar även självständigt arbete. Du brinner för mat och service och gillar att ha ordning och reda. Ett hygieniskt tänk är mycket viktigt för oss.

Arbetet kräver en god fysik då det förekommer tunga lyft och mycket spring mellan olika arbetsuppgifter.

Anställningen gäller deltid eller enligt ök.

Om du behöver boende finns personalbostäder att hyra. 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under processens gång.

Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan idag!

1-2 års erfarenhet

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Väddö Gårdsmejeri

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Cheffle AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons