Jobbsafari är en del avschibsted logo

VA-ingenjör till expansiva Järfälla kommun

VA-ingenjör till expansiva Järfälla kommun

QRIOS · Stockholm · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen

Vill du vara med där det händer? Järfälla växer och bygg- och miljöförvaltningen har en viktig roll i detta. Bygg- och miljöförvaltningen med drygt 240 medarbetare ansvarar för verksamheten under miljö- och bygglovsnämnden och tekniska nämnden.

 Inom VA-verksamheten arbetar 13 medarbetare och ingår i avdelningen VA och avfall med totalt 20 medarbetare.

Tillsammans arbetar vi med att förvalta det befintliga VA-ledningsnätet och bistår med kompetens i plan och exploateringsfrågor. I avdelningen ingår att utreda och planera behovet av drift- och förnyelseåtgärder. Vi projektleder egna investeringsprojekt samt ingår som resurs för teknikstöd, granskning och kravställning i plan- och exploateringsprojekt.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med kompetenta och ambitiösa kollegor.

 Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter tillsammans med kollegor i den framväxande Barkarbystaden och andra exploateringsprojekt samt avdelningens egna projekt och uppdrag.

 Aktuella uppgifter är att:
- Granska, kravställa och vara teknikstöd i exploaterings- och detaljplaneprojekt
- Stötta projektledare med tekniska lösningar i genomförandeskedet och vid behov även själv projektleda avdelningens VA-projekt.
- Tillsammans med kollegor utveckla verksamheten och processer.

Beroende på din kompetens och ditt intresse så kan flera ansvarsområden/uppgifter vara aktuella, t.ex. utredningar, arbete med kommunens tekniska handbok, modellering, mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen inom samhällsbyggnad med inriktning på VA eller byggteknik eller motsvarande utbildning, t.ex. yrkeshögskola. Du har hunnit med att arbeta inom VA-området i minst 2 år och du har erfarenhet av att utreda och föreslå tekniska lösningar.
Vi söker dig som trivs att arbeta i team, är strukturerad, prestigelös, lyhörd och självgående,. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

QRIOS

Placering

Stockholm

Kontaktperson

QRIOS Minds AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons