Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklas som relationsskapande säljare med oss på Pinevision!

Utvecklas som relationsskapande säljare med oss på Pinevision!

Pinevision AB · Gävle · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du ha ett flexibelt liv där du kan styra din egen vardag med möjlighet till en god balans mellan arbetsliv och fritid? Vi erbjuder just det! Kryddat med en gedigen traineeutbildning där du utbildas för att få så bra förutsättningar att lyckas i din roll som möjligt. Efter det kliver du in med en fast lön och en attraktiv bonus och provisionsmodell som gör att du aktivt kan jobba upp din lön genom att nå uppsatta mål! ​​​​​

Vart kommer du in?

Vi ska växa, där kommer du in! En stor tillväxtresa har inletts, där ser vi drivna och relationsskapande säljare som en vital och central del i receptet för att nå framgång. Det handlar om att skapa långsiktiga relationer, att förstå kundens behov och att guida dem mot de bästa lösningarna för deras verksamhet. Vi tror på att hjälpa våra kunder att ta rätt beslut i rätt tid.

Som säljare hos oss kommer du att vara en rådgivare och en partner för våra kunder. Du kommer att lyssna, analysera och presentera lösningar som inte bara möter deras behov idag, utan också stödjer deras framtida tillväxt och framgång.

Söker du en arbetsplats där du kommer vara en viktig del av ett team och där ditt arbete direkt och påtagligt gör skillnad på helheten, då tror vi verkligen att du kommer passa hos oss. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Gävle, men vi söker även drivna säljare som jobbar på distans, beroende på vad som passar dig bäst. Arbetstiden är flexibel och oavsett arbetsort får du möjlighet att jobba från distans om så önskas.

Vem är du?

Du trivs i kontakten med människor och är en riktigt god kommunikatör. Är du en person som har lätt att starta samtal med vem som helst och skapa hållbara relationer så kommer du antagligen att passa perfekt! Har du jobbat med B2B försäljning eller annan typ av sälj tidigare så är det super, har du dessutom en aning om vad digital marknadsföring är så är det perfekt. Saknas det? Då löser vi det så länge du är driven och vill lyckas i rollen. Vi kommer att investera i dig och din framtid hos oss, finns det utvecklingsområden så jobbar vi med dem internt för att växa tillsammans.


Hur gör vi för att du ska lyckas?

Beroende på din tidigare erfarenhet så erbjuder vi nu möjligheten att starta din resa med oss med vår unika treineeutbildning. För att du ska få bästa förutsättningarna att lyckas i din roll så kommer vi ge dig de utbildningar, den coaching och de verktyg du behöver för att bli trygg och framgångsrik i ditt jobb. Vi letar efter dig som vill växa med oss långsiktigt!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss blir du en viktig del av ett team som präglas av glädje, energi och en vilja att lyckas och växa tillsammans. Här får du chansen att utvecklas inom branschen hos ett företag som ständigt utvecklas för att förekomma och möta kundernas behov där du kan vara med och påverka. Du får möjligheten till ett flexibelt liv där du kan styra din egen vardag och välja själv vart och när du jobbar. För att du ska kunna fokusera på att fortsätta utvecklas och prestera som ny säljare efter traineeutbildningen kliver du efter utbildningen in med en fast lön och en attraktiv bonus och provisionsmodell som gör att du aktivt kan jobba upp din lön genom att nå uppsatta mål!

​​​​​​​Hur går du vidare?

Skicka in din ansökan idag genom länken nedan! Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pinevision AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Pinevision AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons