Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklare inom inbyggda system

Knightec · Umeå · Ansök senast 28 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vem är du? Vi söker en erfaren mjukvaruutvecklare som gillar embedded, C och C++. Du som går igång på möjligheten att fortsätta utvecklas och prova något nytt trots att du redan har minst 5 års erfarenhet.

Våra kunder är allt från de stora bolagen inom fordon, försvar, gruvindustri och läkemedel, till de lite mindre som kanske inte har någon egen utvecklingsavdelning. Det ger en bredd av utmaningar och även variation i form av programspråk och utvecklingsmiljö.

Vi vill att du som person är nyfiken, gillar teknik och har en önskan att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Du tar ansvar för ditt arbete och det är ett stort plus om du precis som vi gillar att ha roligt på jobbet!

Vad gör vi? Under de senaste åren har vi hunnit utveckla styrsystem åt stora tillverkande företag, skapat bildanalysverktyg för PC med egna smarta algoritmer samt visualiserat produkter i multi user VR. Vi avbildar ytor i 3D med egenutvecklad kamerateknik, vi har byggt prototyper för autonoma fordon och implementerat mjukvara för att hantera omvärldens ökade krav på cybersäkerhet.

Flera av våra partners är lite mindre företag där vi fungerar som deras externa FoU-avdelning och där vi arbetar tillsammans för att se vad vi kan åstadkomma med elektronik och digitalisering. Till de stora företagen erbjuder vi allt oftare specialistkunskap på distans från våra kontor i form av satellitverksamhet, där vi kan erbjuda kompetens som är svår för dem att hitta lokalt.

Oavsett vilken kund vi arbetar tillsammans med, eller storlek på projekt, är målsättningen att alltid erbjuda våra medarbetare en chans att ta nästa steg i sin utveckling.

Hur vi rullar?

På Knightec får du en arbetsplats med personer som bryr sig. Din vilja, intressen och ambitioner leder vägen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete. När du tycker något är lätt finns alltid någon som behöver stöttning av dig och när du tycker något är svårt finns alltid hjälp att få. Det viktiga är att du inte ger upp då vi tror att tillfredställelsen i att lösa en svår uppgift är mycket mer givande än att lösa något vi redan kan.

Knightec har 11 kontor i Sverige. Just denna tjänst gäller för placering i Umeå. Vi erbjuder fräscha, centralt placerade lokaler och jobbar aktivt för en levande och starkt kontorsgemenskap. För att i underlätta vardagen för individen så är arbete på distans delar av veckan också vanligt förekommande. Vi tror på värdet i att ta en kaffe tillsammans och snickesnacka runt tekniska problem eller fritidsintressen på plats på vårt kontor. Om du också gillar att cykla MTB med oss, att baka tyska kringlor eller något annat som du gillar, så kommer det här bli väldigt bra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Knightec

Placering

Umeå

Kontaktperson

Knightec AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons