Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utredare/ Analytiker

Ansvar & Säkerhet i Europa AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens analytiker/utredare i din ansökan

Omedelbar anställning!

UTREDARE/ANALYTIKER

Rollen som utredare/analytiker hos oss är varierande och mycket lärorik. Arbetet på avdelningen för bakgrundskontroller innebär tätt samarbete med teamet, medverkan i möten och rapportering till chefsutredare och VD.

Vi söker dig med akademisk utbildning inom juridik, ekonomi, journalistik eller annan relevant utbildning och/eller flera års erfarenhet av arbete med bakgrundskontroller/utredningar/due diligence/granskningar av individer och/eller bolag, gärna med inriktning på arbetslivskriminalitet och ekonomisk brottslighet.

Du kan dessutom kommunicera flytande på svenska och engelska och har god kunskap inom svensk- och EU-rätt kopplat till följande områden: skatt (inkl inkomstskatt, skatt på lön, sociala/arbetsgivaravgifter m m), utstationering och utsändning, migrationsrelaterade frågor.

Det är meriterande om du:

har goda kunskaper från bygg, städ, transport och gröna näringen, har erfarenhet av att utreda ekonomisk brottslighet;

kan polska, litauiska, lettiska, eller estniska.

Du kommer att arbeta med bland annat följande arbetsuppgifter:

Samla in data från olika svenska och utländska källor, inklusive Bolagsverket, Kronofogden, Arbetsmiljöverket, Sveriges Domstolar, ID06-systemet och andra databaser; analysera inhämtade uppgifter enligt ANSVAR SÄKERHETs granskningsmetodik; upprätta rapporter med inriktning på arbetslivskriminalitet; analys av gällande regelverket och nyheter i branschen; ta fram guider och material; kontakt med myndigheter.

Dina personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som utredare/analytiker är du analytisk, strukturerad, och lösningsorienterad, har en god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel och prestigelös då detta är viktigt för att kunna arbeta i en liten men snabbväxande organisation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Hör gärna av dig till rekrytering@ansvarsakerhet.se om du har några frågor eller med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ansvar & Säkerhet i Europa AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ansvar och Säkerhet i Europa AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens analytiker/utredare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons