Jobbsafari är en del avschibsted logo

UTESÄLJARE GÄVLE- FAGERHULTS BELYSNING AB

Fagerhults Belysning AB · Gävle · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du arbeta med Norra Sveriges kanske bästa säljteam?

Hos oss gör vi saker tillsammans, vi hjälper varandra, vi skrattar och har otroligt kul på jobbet men vi vågar också visa oss sårbara. Vill du också vara en bidragande faktor till vår gemensamma framgång och fortsatt starka sammanhållning? Är du dessutom en person som levererar kreativa lösningar till dina kunder och som aldrig kompromissar med att ge en kundupplevelse utöver det vanliga? Som gör det där ”lilla extra”. Du vet vad.

Fortsätt att läsa!

Rollen- och vad du ska bidra med!

Vi ska inte ljuga – vi är inte som andra företag. Vi är ett gäng kreativa ”doers” som visslar på vägen till jobbet. Vi på Fagerhult har en stark position på marknaden och erbjuder nu rätt person möjligheten att vara en del av en spännande och utvecklande resa i en region med mycket stor potential! Tillsammans ska vi fortsätta bygga Fagerhult som varumärke i Norr! Ledord är kreativitet, lösningsorientering, kundfokus, kvalitet och hållbarhet. Du blir en del av teamet som ansvarar för försäljningen inom region Norr med Gävle som utgångspunkt.

Tjänsten innebär resor då närvaro hos våra kunder är en nyckel till framgång, och eftersom upptagningsområdet är stort räknar vi med 1-2 övernattningar varannan vecka. I din roll som Säljare kommer du att ha förmånen att ha härliga och kompetenta kollegor att kroka arm med. Kundstocken utgörs framför allt av befintliga kunder – elinstallatörer, el-konsulter m.fl., där du genom kundvärdesanalyser och värdebaserad försäljning skapar affärer och långsiktiga relationer. Viss nykundsbearbetning förekommer i rollen.

I din roll ansvarar du för såväl marknadsföring som försäljning av Fagerhults belysningslösningar för inomhussortimentet. En väldigt viktig del hos oss på Fagerhult är att ständigt sträva efter att bidra till miljömässigt hållbara val. Det i kombination med smarta, energibesparande uppkopplade lösningar bidrar vi till att skapa absolut bästa värde för våra kunder. Du har även budgetansvar för tilldelat distrikt och blir kundansvarig för flertalet viktiga konton.

Vem är du?

Du är nyfiken och har ett genuint tekniskt intresse, gärna i kombination med någon form av el-teknisk eller annan relevant utbildning. Du har jobbat några år med försäljning B2B, tidigare erfarenhet från belysningsbranschen eller närliggande branscher som bygg- eller fastighetssektor är en solklar fördel! Har du dessutom ett intresse och god förståelse för belysningsstyrning eller smarta system är det ytterligare en merit. Du uttrycker dig väl på både engelska och svenska, i tal och i skrift.

Vi tror att du är en person som motiveras och drivs av utmanande och tydliga målsättningar och har fullt fokus på pågående och framtida projekt inom bygg- och belysningsbranschen. Med en öppen och entusiastisk personlighet är du en skicklig relationsbyggare, som är lyhörd och kommunikativ. Att hålla presentationer för såväl mindre som större grupper är något som du tycker är energiskapande och kul! Som person är du självständig och duktig på att strukturera ditt arbete och trivs i en roll där du får stor möjlighet att själv påverka resultatet.

Du tycker, precis som vi, att vara proffsig innebär inte att det är tråkigt. Sök till ett företag som har kul! I denna rekrytering har vi ett gott samarbete mellan Fagerhult och Poolia. Ansvarig rekryterare är den trevlige Linnea Broman, (linnea.broman@poolia.se). Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och kanske välkomnar vi just dig in som nästa Säljare hos Fagerhult! 

Om verksamheten

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 100 medarbetare i 27 länder. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer. Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar. Läs gärna mer på We light up your world - Fagerhult Group

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fagerhults Belysning AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Poolia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons