Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildningschef

Jcs i Göteborg AB · Göteborg · Ansök senast 30 juni (61 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

JCS i Göteborg rekryterar personal till olika positioner inom Utbildning, HR, Lön, Ekonomi, Administration, Marknad & Kommunikation. I våra processer arbetar vi alltid i team från start till slut - med kravprofilsmöte, urval, intervju, referenstagning, anställning och regelbunden uppföljning med våra kunder och konsulter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som Utbildningschef leder du en målstyrd verksamhet där kvalitet och innovation är ledord. Som chef har du ansvar för att verksamheten når sina mål, att modeller för lärande och metodik utvecklas och att utbildningen håller hög kvalitet.

Uppdragsbeskrivning:

Din roll som utbildningschef är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet med ett tydligt fokus mot satta mål. Du kommer att tillsammans med chefer i övriga verksamheter arbeta för att utveckla arbetet kring elevernas lärande. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar för verksamheten och dess utveckling. Det är viktigt att du kan se elevens utveckling på individnivå och ha lätt för att skapa ett positivt klimat som skapar engagemang både hos elever och hos personalen.


Kvalifikationer:

Vi söker en utbildningschef med erfarenhet av vuxenutbildningar och som har en strategisk och analytisk förmåga. För att passa in i rollen vill vi att du har pedagogisk erfarenhet från ledande befattning med förmågan att skapa goda relationer, såväl inom skolan som mot lokala företag och branschorganisationer. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och god administrativ förmåga. Som person är du positiv, driven och målinriktad. Du har lätt för att samarbeta samt erfarenhet av mål- och resultatinriktat arbete. Rollen kan periodvis vara stressande, vilket ställer krav på stresstålighet. Det är viktigt att du har ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt med hög arbetsmoral


Arbetsbeskrivning

• Leda det systematiska kvalitetsarbetet, verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring – både internt och externt.

• Personalansvar för chefer och medarbetare inom verksamhetsområdet.

• Kunskap och förmåga att hantera rollen som utbildningsansvarig gentemot uppdragsgivare.

• Aktivt bidra till verksamhetens utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

• Ingå i ledningsgruppen för hela affärsområdet.

• Resultatansvar för verksamhetsområdet samt ekonomiskt uppföljningsansvar kan komma att ingå (beroende på erfarenhet och intresse).


Kvalifikationer

• Erfarenhet av vuxenutbildning/sfi minst 2 år senaste 5 åren.

• Chefs- och ledarerfarenhet minst 2 år.

• Erfarenhet från anbudsarbete eller upphandling - att varit delaktig i att vunnit större nationella upphandlingar eller landat avtal med större kommuner.

• Meriterande med formell rektorskompetens.

• Gärna erfarenhet från näringslivet, ett brett kontaktnät är meriterande.


Låter detta intressant ser vi fram emot din ansökan. Ansökan kan skickas tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till, Daniel Nyman,

rekrytering@post.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jcs i Göteborg AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jcs i Göteborg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons