Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildade undersköterskor till Vaxholms äldreboende

Utbildade undersköterskor till Vaxholms äldreboende

Forenede Care · Vaxholm · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Vaxholmsbon och där du får många härliga kollegor?Tveka inte, sök jobb hos oss!

Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och sinne för service.Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete.

Forenede Care Vaxholms äldreboende består av tre fastigheter med sammanlagt 83 lägenheter fördelat på sju enheter. Fem enheter är avsedda för personer med kognitiv funktionsnedsättning. Verksamheten är belägen med närhet till grönområden och goda kommunikationer. Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt.

Inom Forenede Care vi personalförmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska innebär att ge god kvalitét i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, aktiviteter, förflyttningar. Upprätta genomförandeplaner, skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor som i behov av stöd.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ansvarstagande, bemötande, initiativ och samarbetsförmåga. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Att behärska svenska språket både i tal och i skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg är meriterande.

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Arbetstid/VaraktighetTillsvidare anställning. Dag, kväll och helg enligt schema.

TillträdeEfter överenskommelse.

LönMånadslön. Kollektivavtal finns.

KontaktpersonValentina KrivoseiEnhetschef Borgmästargården valentinak@forenedecare.seParisa TabatabaeeEnhetschef Framnäshagen och Cyrillus paahta@forenedecare.seMy LiljanderBitr. verksamhetschefmyl@forenedecare.se

Lidiya HellströmVerksamhetscheflidiyah@forenedecare.se

AnsökanVälkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdagAnsökningar behandlas löpande.

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forenede Care

Placering

Vaxholm

Kontaktperson

Forenede Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons