Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utbildad barnskötare för ett längre vik

Utbildad barnskötare för ett längre vik

MÄLARENS MONTESSORIFÖRSKOLA EK. FÖR. · Sigtuna · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Barnskötare Pärlan i din ansökan

Om jobbet

Pärlan är ett föräldrakooperativ som sedan 2004 driver en Montessoriförskola i natursköna Hällsbo, ett stenkast från Sigtuna stadskärna. Vår förskola har två avdelningar med ett barnantal på ca 40 barn. Då förskolan är ett föräldrakooperativ drivs förskolans utveckling av styrelsen bestående av föräldrar tillsammans med rektor och övrig personal på ett varmt och engagerande sätt, samarbetet mellan förskolan och vårdnadshavare är en viktig grundbult i vår verksamhet.

Vår verksamhet har sin grund i montessoripedagogiken som ger varje enskilt barn förutsättningar att tryggt och harmoniskt utveckla sig själv med hänsyn till såväl sina medmänniskor som vår natur.

Vi söker en utbildad barnskötare till vår avdelning för de yngre barnen. Detta är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Som person sätter du barnet i centrum och ser till varje barns behov. Du har ett positivt förhållningssätt, är initiativrik, nyfiken och kreativ. För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta, men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då vi är en liten förskola hjälps vi åt med alla vardagliga rutiner så som uppläggning av mat samt diskning.

Har du erfarenhet av montessori är det en merit men inget krav. Självklart är du intresserad av montessoripedagogiken och har intresset av att utvecklas inom den.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MÄLARENS MONTESSORIFÖRSKOLA EK. FÖR.

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Mälarens Montessoriförskola Ek. För.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Barnskötare Pärlan i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons