Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uppdragsledare/Disciplinansvarig

AFRY AB · Piteå · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

AFRY har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.

Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.

Jobbeskrivning

Sektionen för Plant Design i Luleå och Piteå jobbar för våra kunder som finns inom olika branscher inom processindustrin, såsom gruv, papper och massa, stål och batteri. Arbetet bedrivs i projektform tillsammans med specialister från våra olika kontor runt om i världen och tillsammans med våra kunder. Från idestudie till genomförandeprojekt.

På sektionen Plant projekterar vi inom flera discipliner, så som mekanik, rör och HVAC. Uppdragen varierar i storlek, från mindre underhållsprojekt till stora CAPEX projekt. Vi arbetar med förstudier, förprojekt, detaljprojektering och genomförande där konstruktion, beräkning och dokumentation ingår.

Vi söker nu dig som har relevant branscherfarenhet och vill fortsätta utvecklas som Uppdragsledare/Disciplinansvarig tillsammans med oss och våra kunder.

Hos oss erbjuds du ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med den senaste tekniken.

Resor inom och utanför Sverige ingår som en naturlig del av tjänsten.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som uppdragsledare, har arbetat i multidisciplinära projekt och vill ta en än mer senior roll i att leda komplexa projekt samt fungera som mentor till andra.

Du har god förståelse för olika skeden och är väl införstådd med frågeställningar kopplade till olika teknikområden. För dig är det naturligt att dela med dig av dina kunskaper och du är mån om att utveckla projektmedlemmarna inom uppdraget. Att ge feedback och motivera är något du trivs med.

Som person är du trygg i dig själv, du engagerar och inspirerar dina kollegor med tydliga mål, samtidigt som du bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Du skapar goda relationer internt och med kunden, är både lyhörd för önskemål och har mod att säga ifrån när det behövs.

Vi ser gärna att du har akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. I rollen kommer du att ha kontakt med olika kunder och kollegor och behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Sista ansökningsdag är 2024-05-05.

Kontaktuppgifter:

Kontaktpersoner vid frågor:

Sektionschef Piteå och Luleå

Gustav Lindberg

gustav.lindberg@afry.com

Gruppchef Piteå

Peder Ögren

peder.ogren@afry.com

Gruppchef Luleå

Tobias Ferner

tobias.ferner@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Jag är intresserad


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons