Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uppdragsledare och beräkningsingenjör

Uppdragsledare och beräkningsingenjör

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 19 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.


Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Vi fortsätter växa och söker därför en senior byggkonstruktör med fokus på uppdragsledning, konstruktionsberäkning och projektledning som vill vara med i vår fortsatta utveckling.

Byggkonstruktion växer inom vårt affärsområde Process Industry. För närvarande är vi ca 130 konstruktörer och projektledare och är en stark aktör inom området.

Våra byggnadskonstruktörer har bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag inom bland annat Papper- och Massaindustrin, Gruv och Smältverk, Kemi samt övrig processorienterad industri. Uppdragen finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering. AFRY strävar efter att leverera helhetslösningar. Genom att använda företagets breda kompetens och givande samarbeten med andra delar inom AFRY genereras kraftfulla och spännande åtaganden.

Nu söker vi en Senior konstruktör till vår sektion Industrial Civil. Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som uppdragsledare med inriktning mot bygg. Som uppdragsledande konstruktör och eventuellt också projektledare leder du projekteringsarbetet med ansvar för kvalité, teknik och ekonomi. Gillar du att jobba med marknad och kunder finns stora möjligheter att utveckla också den sidan.

Din arbetsplats blir i Lund eller Malmö. Gruppen finns representerad på båda orterna.


Kravspecifikation

Du är nyfiken och visar på stort engagemang både gällande att utvecklas och att dela med dig av din kunskap till kollegor och kunder. Du har lätt för att delta i och leda tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av tillväxt. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning.

Du är civilingenjör och har relevant erfarenhet från konsult-, beställar- eller entreprenadsidan. Du har flera års erfarenhet av projektering inom byggkonstruktion och vill nu arbeta mer med uppdragsledning eller så är du redan en van uppdragsledare inom området och vill fortsätta utvecklas inom det.

Du får gärna ha intresse av att bredda din erfarenhet mot projektledning i den mindre skalan.

Som person är du drivande men har samtidigt en lyhördhet och diplomatisk förmåga. Du är engagerad och kan engagera andra. Du är förtroendeingivande och en god kommunikatör. Du är affärsmässig och förstår vad konsultrollen innebär och du är en lagspelare.

Du kommunicerar på svenska flytande i tal och i skrift.


Ytterligare information

Vi kan erbjuda dig med industrierfarenhet från byggkonstruktion och som brinner för teknisk utveckling. Karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med intressanta och utmanande arbetsuppgifter i spännande projekt och vara en del av AFRY:s framgångssaga. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-19


Kontaktperson för frågor:

Rikard Arnell, Gruppchef - Lund

0733-84 48 81 / rikard.arnell@AFRY.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons