Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uppdragschef med chefs- och personalansvar

Meet a Groups kund · Örebro · Ansök senast 7 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi vill bli fler hos oss på Kura Omsorg och söker dig som också vill göra varje enskilt liv rikare, varje dag. Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, kvalitet, utveckling och vars hjärta klappar extra hårt för omsorg.

I rollen som uppdragschef har du ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Du säkerställer, genom vårt dagliga arbete med både upplevd och formell kvalitet, att dina assistansuppdrag upprätthåller god kvalitet och standard. Dina kontaktytor är både internt med centrala stödfunktioner samt externt med exempelvis Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer mfl. Du är också chef och ledare för våra personliga assistenter där du är en motiverande, trygg och tydlig ledare med våra medarbetare i fokus.

I rollen ingår arbetsuppgifter kopplade till:

  • Kvalitetsarbetet och dokumentation

  • Ekonomi och budget

  • Personalansvar och medarbetarprocesser för dina kunders assistenter

  • Arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som:

  • Trivs i en ansvarsfull ledarroll

  • Föredrar sociala sammanhang och att skapa relationer

  • Är serviceminded och en pedagogisk kommunikatör

  • Gillar självständigt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga

  • Är strukturerad, duktig på att planera och lösningsfokuserad

  • Har grundläggande förståelse kring ekonomi och budget

Kvalifikationer:

  • Relevant utbildning inom vård-och omsorg, beteendevetenskap, HR, ekonomi eller annan utbildning som vi anser är likvärdig

  • Har tidigare chefs och/eller ledarerfarenhet, gärna från personalintensiv verksamhet

  • Van att jobba arbeta administrativt i olika system

  • Har B-körkort

  • Gärna har erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsvariationer, det ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och driv att vilja utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss.

Mer om tjänsten:

Tjänsten utgår från vårt kontor i Örebro.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är måndag till fredag, där det även kan tillkomma arbete förlagt på kvällstid i form av möten och kundaktiviteter. Resor ingår i tjänsten där övernattning kan förekomma.

Tillträde: juni 2024, enligt överenskommelse.

Vid frågor och mer om rekryteringen

Sista ansökningsdag den 7 maj 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ida Husa; ida.husa@kuraomsorg.se eller vår rekryterare Regina Lindstedt; regina.lindstedt@teamolivia.se

Personlighetstester under rekryteringen Under rekryteringen kan vi genomföra personlighetstester som en del i vår urvalsprocess. Tester gör urvalsprocessen mer träffsäker och rättvis för dig som söker arbete hos oss och återkopplar till det som är relevant för tjänsten. Om du går vidare till detta steg får du länkar skickade till dig, och återkopplingen sker automatiskt via systemet direkt efter genomförda tester.

Om oss

Kura Omsorg har fyra lokala assistanskontor i Örebro, Trollhättan, Örnsköldsvik och Lidköping. På våra kontor arbetar kundansvariga, jurister, ekonomi- och löneansvariga, administratörer samt chefer. De tillsammans med våra personliga assistenter, ca 1100 anställda som finns utspridda över hela landet, verkar varje dag för ett värdefullt och intressant liv utifrån varje enskild persons specifika förutsättningar för våra 250 kunder.

En del av Team Olivia

Vi ingår i koncernen Team Olivia som har utvecklats till ett ledande omsorgsföretag med etablerade bolag under lokala varumärken. Vi har verksamheter i Sverige, Norge och Danmark. Inom Team Olivia är vi meningsfullt olika men vår kod och våra värdeord binder oss samman. Vi vill leva upp till, och leva efter att vara: Kvalitativa, Lyhörda, Stolta och Aktuella.

Läs mer om Team Olivia här: www.teamolivia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Örebro

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons