Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska

Capio · Gävle · Ansök senast 31 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Hälsocentral Brynäs är en hälsocentral med ca 7500 listade patienter och vi erbjuder en arbetsplats med bred och samlad kompetens. Här finns KBT terapeut, BVC, arbetsterapeut, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, distriktssköterskemottagning och specialistmottagningar för t.ex. astma, diabetes och inkontinens och Lab. På hälsocentralen finns många yrkeskategorier under samma tak med en välutvecklad teamsamverkan.

Vi har fredagsfika och har en fin innergård där vi lunchar och fikar när vädret tillåter. Vi är ett glatt gäng med mycket skratt och tyckande i både stort som smått.

Din roll

Vi söker en undersköterska som brinner för att ge varje patient bästa möjliga bemötande och upplevelse av vården. Ditt uppdrag blir att överträffa varje patients förväntningar genom ett professionellt och vänligt bemötande. Vi värdesätter teamkänsla och att vi samarbetar och har god kommunikation med varandra.

Det är varierande arbetsuppgifter med Lab, egen mottagning och att assistera läkare vid diverse undersökningar. Ibland hembesök med provtagning så körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Du kommer till en hälsocentral med:

• Trevliga och engagerade medarbetare

• Möjlighet till regelbunden fortbildning

• Möjlighet att påverka och förbättra såväl för patienter som vår egen arbetsplats”

• Närvarande chef

• Friskvårdsbidrag

Vi använder oss av provanställning i 6 månader.

Om dig

Du är utbildad undersköterska och gärna att duhar fått ditt bevis på skyddad yrkestitel från socialstyrelsen. Meriterande mederfarenhet från arbete på en hälsocentral. Körkort behövs för eventuella hembesök.

Publicerat: 240503

Sista ansökningsdag: 240531

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Gävle

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons