Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska visstidsanställning dag och nattarbete

Undersköterska visstidsanställning dag och nattarbete

Capio · Upplands Väsby · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Välkommen till Capio Geriatrik Löwet! Capio Geriatrik Löwet är beläget i Löwenströmska sjukhuset som ligger naturskönt i Upplands Väsby.

Capio Geriatrik Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en kognitivmottagning. På vårdavdelningarna vårdas äldre akutsjuka patienter för bland annat infektioner, hjärtkärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. I ditt team ingår sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist och logoped.

Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta med oss. Vi erbjuder en introduktion anpassad efter dina behov.

Din roll

Arbetet som undersköterska innebär att du tillsammans med sjuksköterska i ditt team arbetar närmast patienten. I din yrkesroll är du en viktig person till att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen. I vårt multiprofessionella team samarbetar du även med bl.a. fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, dietist, logoped, kurator och avdelningens koordinator. Då det är väsentligt för patienten att vi utgår från en helhetssyn på människan läggs stor vikt i ett välfungerande teamarbete.

I det sedvanliga undersköterskearbetet ingår bl.a. omvårdnad, servering av måltider och ett aktivt deltagande på ronder. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare / Frisq. Medicintekniskt ingår bl.a. delegering i venprovtagning, insättning/avveckling och skötsel av kateter (KAD), såromläggningar, kontroll av NEWS2 och glukosprovtagning.

Arbetsuppgifterna är varierande och utmanande vilket bidrar till ständig utveckling. Tempo varierar både över dagen och över tid.

Vi erbjuder dig
  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar
  • Frukost varje fredag
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om dig

Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av avdelningsarbete. Du har lätt för att arbeta i team och ett intresse för den geriatriska patienten. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerat: 2024-04-15

Sista ansökningsdag: 2024-05-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons