Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till hemsjukvård i Upplands Väsby

Undersköterska till hemsjukvård i Upplands Väsby

VÅRDLILJAN AB · Upplands Väsby · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker undersköterska till vårt hemsjukvårds team i Upplands Väsby! Vi erbjuder ett stimulerade och meningsfullt arbete, med tydligt ledarskap.

Uppdraget

Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag. Arbetet består av såväl planerade som oplanerade insatser. Exempel på insatser som förekommer är insulingivning, såromläggning, provtagning och sondmatning.

Din bakgrund

Du är utbildad undersköterska och har minst två års erfarenhet från sjukhus eller primärvård. Du har god datorvana och vi ser att du har erfarenhet från journalsystemet Take Care och systemet Epsilon (tidigare kallat mobilklinik). Då tjänsten kan innefatta bilkörning är det ett krav att du innehar B körkort. Du ska även ha goda kunskaper i svenska.

Dina färdigheter och personlighet

Det är viktigt att du har förmåga och uppskattar att arbeta självständig och effektivt. Du ska ha ett lösningsorienterat tänk och lätt för att samarbeta. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska kunna identifiera dig med Vårdliljans värderingar som är engagemang, logistik, integritet, teamwork, empati och nytänkande.

Vårdliljan

Vårdliljan bildades 2003 och har sedan dess vuxit successivt. Våra verksamhetsområden är basal hemsjukvård samt sjuksköterskeinsatser under jourtid inom äldreomsorg och LSS. Vi är kvalitet- och miljöcertifierade enligt ISO:9001 och ISO:14001.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittar rätt kandidat. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VÅRDLILJAN AB

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Vårdliljan AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons