Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska och receptionist till Hyllie Vårdcentral

Undersköterska och receptionist till Hyllie Vårdcentral

Hyllie Vårdcentral · Malmö · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Gör skillnad. Varje dag.

Söker du efter nya utmaningar då har du hittat rätt!

På Hyllie Vårdcentral finns ett komplett utbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, psykolog, arbetsterapeut och gynekolog.

Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vår verksamhet och ge god service. Vårdcentralen är belägen i Hyllie som binder ihop södra Malmö med den skånska slätten.

Vi arbetar mycket aktivt med kvalitet och utveckling för att kunna tillgodose våra patienter med en god professionell vård. Här finns stora möjligheter för att påverka och vara delaktig.


Vi söker en utbildad undersköterska som är intresserad av att arbeta i primärvården. Du kommer att arbeta på vårdcentralens mottagning med att assistera vid såväl akuta som planerade besök samt sköta provtagning, hantering av provsvar, remisser och EKG.

Som receptionist har du följande arbetsuppgifter.

Sedvanligt receptionist arbete med att bemöta och registrera patienter i PMO, Posthantering samt andra administrativa uppgifter


Om dig

Du är utbildad undersköterska eller receptionist och har tidigare erfarenhet av arbete i primärvården. Du är flexibel, engagerad och positiv, har god samarbets-, initiativ-och organisationsförmåga. Du kan arbeta dag.

Du trivs både med att arbeta ensam såväl som i team och har lätt för att skapa goda relationer. För dig är ett professionellt bemötande en självklarhet.

Vi har behov av både timanställning samt månadsanställning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hyllie Vårdcentral

Placering

Malmö

Kontaktperson

Malmö Medicare AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons