Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska och receptionist sökes till Limhamns Sjöstad vårdcentral

Undersköterska och receptionist sökes till Limhamns Sjöstad vårdcentral

Limhamns sjöstad vårdcentral · Malmö · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av medicinska tjänster, understött av våra två specialistläkare inom allmänmedicin, vilka har en omfattande erfarenhet inom området. Om du söker efter nya utmaningar, har du kommit rätt!

Vårt erbjudande inkluderar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik och kuratorstjänster. Vi strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet och erbjuda en högkvalitativ service till våra patienter. Genom aktivt arbete med kvalitetssäkring och kontinuerlig utveckling strävar vi efter att tillhandahålla professionell vård av högsta standard. Hos oss finns det betydande möjligheter att påverka och vara delaktig i vårt växande arbete.

Vi söker nu en kvalificerad undersköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården.

I rollen kommer du att arbeta på vårdcentralens mottagning där du assisterar vid både akuta och planerade besök samt hanterar provtagning, provsvar, remisser och EKG.

Som receptionist kommer dina uppgifter att inkludera:

  • Sedvanligt receptionistarbete med att välkomna och registrera patienter i PMO.
  • Posthantering samt andra administrativa uppgifter.


Krav på dig:

Du är utbildad undersköterska eller receptionist och har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Flexibilitet, engagemang och positiv inställning är egenskaper som vi värdesätter. Vidare bör du ha god samarbetsförmåga, initiativrikedom och organisatoriska färdigheter.

Du trivs både med att arbeta självständigt och i team och har förmågan att skapa starka relationer med patienter och kollegor. För dig är professionellt bemötande en självklarhet.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval, och intervjuer genomförs kontinuerligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Limhamns sjöstad vårdcentral

Placering

Malmö

Kontaktperson

Valens Care AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons