Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska med primärvårdserfarenhet till Vårdcentralen Burlöv

Undersköterska med primärvårdserfarenhet till Vårdcentralen Burlöv

Vårdcentralen Burlöv · Burlöv · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

I februari 2022 slog vi upp dörrarna till Vårdcentralen Burlöv inne på Burlöv Center i Arlöv. Vi har idag 4500 listade patienter. Hos oss kommer du att arbeta i nyrenoverade lokaler installerade med högkvalitativ medicinsk utrustning.

Vi söker nu en kvalificerad undersköterska på cirka 50 procent med erfarenhet av primärvård till vårt trevliga team. (Tjänstegraden är förhandlingsbar).

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta både i vårt laboratorium och i vår reception.

I rollen som undersköterska kommer du arbeta på vårdcentralens laboratorium med provtagning för både patienter med remiss utifrån samt bokade och akuta patienter på mottagningen. Du kommer även att assistera våra läkare vid olika typer av undersökningar och behandlingar samt vanligt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska i primärvården.

I rollen som receptionist kommer dina uppgifter att inkludera sedvanliga receptionsarbete med att välkomna och registrera patienter i PMO och PASiS. Andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i provtagning. Du har erfarenhet från arbete på vårdcentral och journalsystemet PMO.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person vill vi att du är öppen, glad, driven och trygg i din roll. Vi vill att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är trygg i dina undersköterskeuppgifter men inte vara rädd för att vara behjälplig med andra uppgifter som kan komma att dyka upp.

Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av högsta kvalitet. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap samt att du har bra samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vårdcentralen Burlöv

Placering

Burlöv

Kontaktperson

N & M Medical AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons