Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska med erfarenhet av primärvård

Undersköterska med erfarenhet av primärvård

Capio · Helsingborg · Ansök senast 17 maj (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Vårdcentralen Capio Olympiaär en stor vårdcentral belägen i centrala Helsingborg.

Vi är totalt ca 40 medarbetare som erbjuder ett komplett primärvårdsutbud till våra ca 11300 listade patienter. Vi har det mesta inom primärvården såsomläkarmottagning, Astma/ Kol SSK, Äldremottagning, diabetessköterskor, Psykolog, Kurator, Arbetsterapeut, dietist BVC och barnmorskemottagning.

Din roll

Vi söker en undersköterska till vårt gäng, då vår ena undersköterska har gått i pension.

Du kommer både jobba med provtagning på laboch en del mottagningsarbete. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Blodprovstagning i vårt fina lab är en del i de dagligaarbetsuppgifterna, samt annan provtagning, EKG mm på de patienterna som besöker vår läkarmottagning. Arbetsuppgifterna kan också vara tex att assistera läkaren vid mindre operationer och gyn undersökningar. Även självständig mottagning blir aktuellt såsom blodtryck och stygn för att nämna några exempel.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Vi erbjuder dig

Vi är ett gott gäng som jobbar tillsammans. Vi jobbar dagtid 8-16 måndag-fredag.Hos oss har vi t ex:• Kollektivavtal• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Extra god frukost varje fredag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har en längre erfarenhet av att arbeta som undersköterska inomprimärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Från och med 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel vilket innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Vi följer Socialstyrelsens föreskrifter.

Sista ansökningsdag: 2024-05-17

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons