Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska Infektionsavdelning 40B samt utskrivningsavdelningen, USÖ

Undersköterska Infektionsavdelning 40B samt utskrivningsavdelningen, USÖ

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 26 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:300 i din ansökan

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad undersköterska till infektionskliniken på Universitetssjukhuset i Örebro. Verksamhetsområde (VO) infektion har mottagning, sprutbyte, Infektionsavdelning 40B och utskrivningsavdelning. På VO infektion arbetar vi med effektiva team med hög kompetens och god samarbetsförmåga. Vårt mål är att arbeta med patienterna i centrum med säkert omhändertagande och kvalitet i varje led.

Du bör ha intresse för omvårdnad, infektionssjukdomar, akutsjukvård och som vill bli en del av högspecialiserad infektionssjukvård. Du kommer att träffa patienter med svåra infektionssjukdomar såsom till exempel endokardit, tuberkulos och sepsis, vilket ofta innebär att möta patienter i livets svåra situationer. Vi arbetar i team och det innebär samarbete med flera andra yrkeskategorier. Du blir en viktig del i teamet.

VO infektion befinner sig i ett stort utvecklingsskede och uppbyggnad och vi behöver därför dig med driv och engagemang samt gärna erfarenhet av akutsjukvård. Du bör ha förmåga att skapa bra relationer och samarbeta med andra. Vi har korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter till att påverka och utvecklas i ditt arbete. Hos oss hjälps vi åt!

Inom verksamhetsområde infektion behandlar vi patienter med många olika typer av infektionssjukdomar. Det handlar ofta om relativt vanliga tillstånd som lunginflammation och allvarlig urinvägsinfektion men också om mindre vanliga sjukdomar, till exempel HIV-infektion, hjärnhinneinflammation och hepatit (gulsot). Under pandemin har covid-patienter till stor del vårdats hos oss. Då och då får vi patienter med tropiska infektioner, vi har även eget tropiskt laboratorium. Slutenvården består av två vårdavdelningar. Vi finns på USÖ i A-husets bottenvåning med egen entré samt egna slussingångar till undersökningsrum och vårdsalar. Vi har en stor konsultverksamhet ut mot hela regionen och vi bedriver vaccinationsmottagning i samarbete med Capio Läkargruppen.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Undersköterska Infektionsavdelning 40B samt utskrivningsavdelningen, USÖ

Arbetsuppgifter

På VO infektion kan vi erbjuda ett stimulerande, utmanande och utvecklande arbete inom infektionssjukvård. På infektionsavdelningen består dina arbetsuppgifter bland annat av omvårdnad, såromläggningar, provtagning samt vara en mycket viktig del i vårt team.

På utskrivningsavdelningen vårdas patienter som är medicinskt färdigbehandlade och väntar på kommunal omsorg. Att arbeta på utskrivningsavdelningen ger en god inblick i hur sjukhuset fungerar samt hur vi med teamarbete och samsyn säkrar upp vården för alla våra patienter. Du kommer att ta hand om patienter ifrån hela sjukhuset. Patienterna är utskrivna ifrån t.ex. kirurgavdelning, infektion eller urologi. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Vi söker dig som kan ge god basal omvårdnad, som kan förstå patienternas behov och därmed ge de bästa förutsättningarna inför utskrivning från sjukhuset.

Kontinuerlig kompetensutveckling sker fortlöpande för alla medarbetare inom VO infektion och är en naturlig del av vårt arbete.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård. Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p) är önskvärt. Alternativt motsvarande äldre utbildning eller omvårdnadsprogrammet med examen efter 2022. Vi väger även in relevant arbetslivserfarenhet i bedömningen av dina kvalifikationer. För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi förutsätter att du bemöter patienter och kollegor på ett vänligt och professionellt sätt. Du är konstruktiv och ser möjligheter istället för hinder.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt betygsdokument där lästa vårdkurser framgår. Övriga intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:300 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons