Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska hemtjänst- Alingsås

Hemtrevnad Service & Omsorg Väst AB · Alingsås · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Undersköterskor sökes till Hemtrevnad Hemtjänst- och Servicetjänster.

Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Var då med och sprid lite värme inom vård och omsorg och service !

Här får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet.

Arbetsort

Alingsås kommun

Arbetsgivare

Hemtrevnad är ett lokalt företag som har funnits i Alingsås sedan 2006. Verksamheten bygger på respekt och integritet för den enskilde, vilket skapar trygghet, värme och livskvalitet hos brukarna och deras anhöriga. Våra medarbetare skall ges möjlighet till medinflytande, ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Hemtrevnad utför tjänster till den som fått beviljad hemtjänst och hemsjukvård av Alingsås kommun samt den som köper privata servicetjänster med RUT-avdrag.

ARBETSUPPGIFTER

Hemtrevnad erbjuder ett meningsfullt och varierande arbete. Som undersköterska är du en del av människors vardag och arbetar med att stödja dem så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad, delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt beviljade och privata servicetjänster som viss städning, inköp, tvätt och promenader. Servicetjänsterna såsom t.ex. städning utförs av servicepersonal som arbetar dagtid, måndag-fredag.

Hemtrevnads undersköterskor skall i första hand utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt personlig omvårdnad.

KVALIFIKATIONER

Du är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning till att arbeta inom vård och omsorg. Du är engagerad, flexibel och lyhörd - såväl med brukare som med anhöriga och kollegor.

God förmåga att samarbeta med andra är viktigt, eftersom du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med olika yrkesgrupper.

Du kan sätta dig in i andra människors situation och gör ditt bästa för att möta varje enskild brukares/kunds behov. God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift.

Du behöver också ha god datorvana då viss dokumentation sker i IT-system. Tidigare erfarenhet inom området är en merit. Vi ser gärna att du går eller har gått vård- och omsorgsprogrammet eller någon liknande utbildning.

Vi ser helst att du har körkort då vi arbetar inom hela Alingsås Kommun.

Varmt välkommen med din ansökan!

Körkort: B önskvärt.

Arbetstid: Tjänstgöring enligt särskilt arbetstids schema. Helgtjänstgöring ingår. Du kan önska en tjänstgöringsgrad som passar dig.

Kontaktperson: Claes Bergvall Verksamhetschef Hemtjänst/Hemsjukvård

Ansökan via e-post claes.bergvall@hemtrevnadab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemtrevnad Service & Omsorg Väst AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Hemtrevnad Service & Omsorg Väst AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons