Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker

Habia Teknofluor AB · Knivsta · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan underhållstekniker i din ansökan

Information om ansökan:Kontakta rekryterande chef Andreas Blomé: 073 655 55 85

Är du redo för en ny utmaning och vill jobba i ett producerande företag? Då har vi jobbet för dig! Vår kunniga underhållstekniker ska gå i pension efter över 30 trogna år i företaget och vi är därför på jakt efter en ersättare.


Om oss

Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech och merparten av produkterna levereras utanför Sverige. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår sedan 2019 i Smiths Group under divisionen Flex-Tek. I Smiths Group arbetar över 14 000 medarbetare i över 50 länder.

På Habias Teknofluors produktionsavdelning arbetar cirka 30 personer fördelat på två-skift och ett nattskift. Produktionen består av tre avdelningar; MP (Machined Parts) där vi gör svarvade detaljer i PTFE, HPH (High Pressure Hose) där vi gör stålomspunnen högtrycksslang samt FPT (Fluor Plastic Tubing) där vi tillverkar extruderad slang, men även tillverkning av thermoplast. Totalt på Habia Teknofluor arbetar cirka 50 personer.


Vem är du?

Vi söker dig med stort intresse för mekanik och teknik och som har tidigare erfarenhet av arbete med underhåll. Förståelse och erfarenhet för hydrauliksystem är starkt meriterande. Det är viktigt för oss att du har engagemang för säkerhet och efterlevnad av föreskrifter och standarder. Du som söker har god samarbetsförmåga, tycker om att lösa problem och är självgående i ditt arbete. Körkort är fördelaktigt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- genomföra regelbundet underhåll på våra produktionsmaskiner

- genomföra reparationer och installationer

- diagnostisera och åtgärda fel

- bidra med kunskap, support och förbättringsförslag

Tjänsten är på heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb i en härlig lantlig miljö i Knivsta, som ligger mellan Arlanda och Uppsala. Vi följer Teknikföretagens kollektivavtal med IF Metall och erbjuder alla våra anställda ett generöst friskvårdsbidrag.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte för länge med att söka!


Ansökning

Skicka in din ansökan tillsammans med CV till HR ansvarig, Elina Frösegård på elina.frosegard@habiateknofluor.se. Ange ”Ansökan underhållstekniker” i ämnesraden.

Har du inte möjlighet att ansöka digitalt går det även bra att kontakta rekryterande chef, Andreas Blomé, på 073 655 55 85.

Läs gärna mer om oss på www.habiateknofluor.se, www.flextekgroup.com och www.smiths.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Habia Teknofluor AB

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Habia Teknofluor AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan underhållstekniker i din ansökan

Information om ansökan:Kontakta rekryterande chef Andreas Blomé: 073 655 55 85

Dela jobbannonsen

Anmäl annons