Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållsmekaniker till företag i Halmstad

Underhållsmekaniker till företag i Halmstad

OnePartnerGroup AB · Halmstad · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en underhållsmekaniker till en självgående tjänst på ett familjärt företag i Halmstad! 
Vårt kundföretag är ett etablerat och välkänt familjeföretag som ständigt utvecklas och ligger i framkant med teknik och produktionsprocesser. Här är teamkänslan hög och individer i fokus. Låter det som din nästa arbetsplats? Läs vidare och ansök! 

 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bedriva underhåll på maskinparken för att den dagliga driften inte får stanna upp. Underhållet är till stora delar planerat men det uppstår dagligen oförutsedda situationer som du får hitta lösningar till. Arbetet innebär därför både akuta reparationer, förebyggande underhåll samt olika förbättringsaktiviteter. Därav behöver du vara praktiskt lagd och i god fysik, inte vara rädd för att lösa tekniska problem och klara av tempoväxlingar i arbetet. Du kommer jobba i ett nära samarbete med produktionspersonal för att proaktivt lösa underhållet på maskinerna i produktionen, det vill säga att detta är dina kunder som ska ges bästa service. Vi ser gärna därför att du är en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra och inte har svårt för att planera och strukturera ditt egna arbete. Du kommer ingår i en arbetsgrupp på sex personer och tjänsten är på heltid dagtid.

 

Vem är du?

Vi söker dig som önskar ett serviceinriktat och omväxlande arbete samt har tidigare jobbat med mekaniskt underhållsarbete och reparationer. Du får gärna ha erfarenhet från tillverkningsindustrin för att ha en förförståelse för verksamheten. Har du erfarenhet av att jobba med elektronik är detta meriterat.

 

Vi ser att du har

  • Erfarenhet från mekaniskt underhållsarbete.
  • Erfarenhet av hydraulik är meriterande liksom utbildning i heta arbeten
  • Kunskap om svets och övrig bearbetning såsom svarv, fräs och borrning
  • Mycket goda kommunikationserfarenhet samt talar och skriver svenska. 

 

Placeringsort: Halmstad
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltidsanställning

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du initialt kommer att bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter några månader fortsätta hos vår kund.

Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Li Johansson på li.johansson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

OnePartnerGroup Halland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons