Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uddevalla Energi söker chaufförer till renhållningen med positiv energi

Uddevalla Energi söker chaufförer till renhållningen med positiv energi

Renhållningen · Uddevalla · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och bidra till att underlätta uddevallabornas vardag? Har du yrkesförarbevis och erfarenhet av att arbeta som chaufför? Är du som person positiv, engagerad och utför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt? Då har vi tjänsten för dig!

Affärsområde renhållning erbjuder avfalls- och återvinningslösningar för invånare och verksamheter i Uddevalla kommun, där vi strävar efter att utföra våra uppdrag så effektivt och resurssmart som möjligt. Vi motiveras av tanken att erbjuda cirkulerande materiallösningar och fossilfria energilösningar. Tillsammans med uddevallaborna skapar vi helt enkelt morgondagens hållbara samhälle.

I din roll som renhållningsarbetare ingår du i ett arbetslag på cirka 25 personer där samarbete, gemenskap och viljan att ta ansvar är en förutsättning för framgång i vårt hållbarhetsarbete. Du kommer i det dagliga arbetet att stötta och hjälpa våra kunder att sortera avfall på rätt sätt. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och att kundmöten ger dig energi. Du som renhållningsarbetare är en av de viktigaste personerna i vårt hållbarhetsarbete genom att du miljöriktigt samlar in avfall runt omkring i kommunen.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Insamling sopor, återvinning, slam
  • Tömning, märkning och utsättning av kärl
  • Rapportera avvikelser och delta i arbetet med att åtgärda dem
  • Ansvara för att din bil är i gott skick och tvättas regelbundet. Vi är måna om vår fordonspark då den är vår arbetsplats, redskap och arbetsmiljö.

Som person har du god samarbetsförmåga. Då arbetet innehåller daglig kundkontakt är det viktigt med flexibilitet, servicekänsla och god förmåga att kommunicera. Arbetsdagarna är fysiskt krävande och det är av stor vikt att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder. För att trivas i rollen har du en vilja att utvecklas, är lösningsorienterad och tar ansvar både för ditt och gruppens uppdrag. Eftersom vi är varandras arbetsmiljö bidrar du till ett gott arbetsklimat. Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.

Kvalifikationer

  • Körkort klass C
  • YKB är ett krav
  • Vana av att hantera och kommunicera genom digitala arbetsverktyg och plattformar

Meriterande

  • Erfarenhet från tidigare chaufförsjobb, gärna inom renhållning
  • Lokalkännedom i Uddevalla kommun
  • Maskinförarutbildning
  • Truckkort
  • Hjullastarkort
  • ADR

Information om företaget hittar du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jessica Videfur, driftchef 0522-58 09 60.

Tillträdesdag Enligt överenskommelse.

Anställningsform Vi söker medarbetare till tillsvidareanställning samt visstidsanställning/vikariat

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan senast 5 maj 2024 . Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om ansökningsprocessen kontakta Ellinor Forsberg, HR-chef, 0522-58 07 26.

Uddevalla Energi är uddevallabornas eget energibolag. Det betyder att vi kan lägga all energi på sånt som gynnar invånarna, staden och vår miljö. Vi kallar det positiv energi, och med den kan vi förändra världen men vi börjar här. Våra affärsområden är elnät, elhandel, energilösningar, fiber, fjärrvärme, renhållning och pellets. Uddevalla Energi omsätter cirka 700 miljoner kronor och har 180 anställda. Verksamheten har funnits sedan 1857.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Renhållningen

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Uddevalla Energi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons