Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tryggsam söker säljare

Tryggsam · Stockholm · Ansök senast 6 okt. (140 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och forma framtidens trygghet? Nu söker Tryggsam ambitiösa säljare i Stockholm!

Vill du vara en del av en växande organisation som kämpar för att motverka bedrägerier och göra en verklig skillnad? Då är Tryggsam platsen för dig! Vi söker passionerade och energiska individer för att bli en del av vårt inhouse säljteam.

Om rollen:

Vi söker nu efter ambitiösa säljare som vill vara en del av vårt framgångsrika team på kontoret i Stockholm. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med att erbjuda både nya och befintliga kunder våra tjänster och produkter. Du kommer att ha en nyckelroll i att bygga och upprätthålla starka relationer med våra kunder samt identifiera deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.

Vi erbjuder dig:

Som en del av vårt team kommer du att ha möjligheten att jobba med en otroligt viktig produkt och vara med och bekämpa bedrägerier varje dag.

Vi erbjuder garantilön, provision och bonusar för att belöna din framgång. Dessutom kommer du att få kontinuerliga utbildningar inom försäljning och våra produkter för att hjälpa dig att utvecklas och växa i din roll.

Vi värdesätter också din hälsa och välbefinnande, vilket är varför vi erbjuder tjänstepension och friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Vem är du?:

På Tryggsam värdesätter vi egenskaper som tävlings inriktning, uthållighet, drivkraft och positivitet. Om du är social, energisk och vill arbeta med att sälja produkter som gör verklig skillnad, så är det här rätt plats för dig.Det enda kravet vi har är att du kan tala svenska obehindrat.

Bli en del av vårt team!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av vårt fantastiska team på Tryggsam? Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans göra skillnad!

Vi ser fram emot att välkomna dig till Tryggsam och arbeta tillsammans för en säkrare framtid!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tryggsam

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Tryggsam i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons