Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trygg och utvecklande tjänst för erfaren skjutstativare

Trygg och utvecklande tjänst för erfaren skjutstativare

Today Consulting · Helsingborg · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ta chansen att jobba för en trygg,marknadsledande och internationell arbetsgivare med många och godautvecklingsmöjligheter. Är du en van kommunikativ truckförare med stark motor? Då har Today Consulting uppdraget för dig.

Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har god vana av godsmottagning och utlastning i en lagerverksamhet. Truckkort såväl som praktisk vana av B1-B3 är ett måste. Kan du hantera B4-B5 är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift då datorsystemet kräver detta. Det är ett krav att du ska kunna arbeta heltid, och det är tvåskift som gäller.

Detta är verkligen en möjlighet för dig som letar efter en trygg anställning eftersom företaget enbart fokuserar på långsiktiga relationer. De satsar på sina anställda, och trivselfaktorn är hög!

Lön enligt kollektivavtalet IF metall och teknik.

Vad erbjuds du?

Idag är miljö och hållbarhet mer relevant än någonsin. Du kommer arbeta hos ett av världens ledande företag inom miljötekniksektorn där man legat i framkant i branschen i snart 100 år. Företaget är stort och finns över hela världen med ett stort antal anställda, med huvudkontor här i Helsingborg.

Du kommer att vara en viktig del av teamet och ansvara för att köra truck på ett självständigt, säkert och effektivt sätt. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att lasta och lossa material, transportera varor till och från produktion samt säkerställa att varorna är rätt placerade i lager.

Du erbjuds en arbetsplats med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter, med placering i Helsingborg. Du kommer att starta som uthyrd konsult via oss som bemanningsföretag, med möjlighet till övertag framöver - vilket innebär att företaget du arbetar på direktanställer dig. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

För att ansöka till tjänsten:

Du ansöker på här eller på www.todayconsulting.se. Vi kallar löpande till intervjuer då uppdraget startar så fort vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Träffar vi rätt kandidat finns utrymme att vara flexibla med startdatum.

Referenstagning kommer att göras påkandidater som blir aktuella.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Boban Predhon på boban.predhon@todayconsulting.se.

Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Today Consulting

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Today Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons