Jobbsafari är en del avschibsted logo

truckförare

Randstad · Kungsbacka · Ansök senast 15 juli (76 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi erfarna truckförare med en gedigen bakgrund inom logistik och materialhantering. Den ideala kandidaten har bevisad erfarenhet av säker och effektiv drift av olika typer av truckar, inklusive motviktstruckar och skjutstativstruckar


Som erfaren truckförare förväntas du inte bara ha en skicklig hantering av fordonet, utan också kunna navigera genom komplexa logistik- och lagermiljöer. Du bör ha en förståelse för arbetsplatssäkerhet och kunna följa företagets riktlinjer och protokoll strikt.


För att lyckas i denna roll krävs också god kommunikationsförmåga, eftersom du kommer att behöva samarbeta med andra teammedlemmar och följa instruktioner noggrant. Flexibilitet och förmågan att arbeta under tryck är också viktiga egenskaper.


Om du är en skicklig truckförare med erfarenhet och letar efter en spännande möjlighet inom logistik och lagerhantering, är detta kanske rätt roll för dig.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Truckkörning, lastning och lossning

Förekommer truckkörning utomhus därav krav på körkort

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Truckkort TLP-10
  • Körkort
  • Bra kommunikationsförmåga
  • Noggrannhet och kvalitetstänk

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons