Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare och orderplockare till Landskrona för semestervikariat

Truckförare och orderplockare till Landskrona för semestervikariat

Insitepart · Landskrona · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Dina Arbetsuppgifter och profil

I Landskronaligger terminalen belägen dit vi nu söker lagerarbetare för ett semestervikariat.Din uppgift bliratt tillsammansmed dina kollegoransvara för den dagliga driften på lagret. Det innebärdaglig kontakt med kunder och transportörer, lossning- och lastning samt orderplock och truckkörning.Vi söker dig som trivs med att arbeta på lager och terminal. Du tycker om att ta ansvar och det är viktigt för dig att göra ett gott arbete med en god kvalitet. Som person är du hjälpsam och serviceorienterad. Det är en TPL-verksamhet vilket utöverdaglig kontakt med kunder ocksåinnebär arbete i en rad olika WMS-system. Du behöver därför en god datorvana samt en god kommunikativ förmåga i både tal- och skrift.

Vi erbjuder dig

Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
  • Körkort B
  • Truckkort A2-A4 och B1-B4
  • Vi söker dig som behärskar god svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet från lagerarbete
  • Datorvana samt erfarenhet från WMS-system
  • Du har fyllt 18 år
  • Arbetstiderna är förlagda till vardagar dagtid
Låter detta som din nästa utmaning?

På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Som en del av processen så tillämpar vi bakgrundskontroller på kandidaterna som är aktuella för rollen.

Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Insitepart

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Insitepart AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons