Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare deltid till kund

OnePartnerGroup · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du på jakt efter ett nytt arbete och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Har du dessutom truckkort och inte räds för att arbeta? För kunds räkning söker vi truckförare för deltidsuppdrag till Ljungarum.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som truckförare där generella lageruppgifter ingår, så som packning av varor eller emballera olika paket. Det betyder att du kommer plocka och packa, både större och mindre paket med ledstaplare (A2), låglyftare (A4) och motviktstruck (B1). Hantering av inkommande gods och liknande arbetsuppgifter kan också förekomma. Rollen innebär att man är flexibel och att man under en arbetsdag kan komma utföra flera arbetsuppgifter.

 

Vem är du?

För att vara aktuell som timanställd hos oss på OnePartnerGroup ska du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller eget företag.

Vi söker dig med eget driv, förmåga att arbeta i en dynamisk terminalmiljö samt att vara lyhörd och ha ett stort engagemang för att leverera den kvalitet som kunden förväntar sig. Tjänsten kräver att du innehar truckkort för A2, A4 och B1 samt att du kan behärska svenska i både tal och skrift

 

Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Behovsanställning
Arbetstider: 15.30-19.30 måndag - fredag

Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt.

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Kevin Inal på kevin.inal@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail eller telefon på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons