Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transport Specialist

Husqvarna AB · Jönköping · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Till Husqvarnas globala transportteam söker vi nu en transportspecialist. Ansvarsområdet omfattar samtliga faser i processen från initiala offertförfrågningar till förhandling, implementering och uppföljning av nya och befintliga transportavtal samt finansiell rapportering. Du förväntas hantera operativa frågor samt fungera som eskaleringspunkt vid behov. Arbete kommer ske inom alla transportslag så som väg, flyg, sjö och express men ditt huvudfokus kommer främst vara vägtransporter inom Europa där du stöttar ansvarig transport manager.

Du kommer tillhöra vårt indirekta inköpsteam i Huskvarna som ansvarar för alla globala transporter inom Husqvarnakoncernen samt vägtransporter för delar av Europa inklusive distribution i Norden och Baltikum. Våra strategiska mål är att leverera kostnadseffektiva logistiklösningar som uppfyller kraven från den kommersiella organisationen och vi strävar kontinuerligt efter att utveckla och förbättra vår service mot kund.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • En teknisk eller ekonomisk utbildning på universitetsnivå med inriktning Logistik/Transport/Supply Chain
  • En analytisk förmåga samt en vana att hantera, förstå och analysera en stor mängd data
  • En strategiskt förmåga och kan vara ”steget före”
  • Förmågan att bygga effektiva relationer i ett tvärfunktionellt team
  • Datorvana med goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska , både muntligt och skriftligt
  • En positiv energi och attityd
  • Stor vilja att växa och utvecklas både personligt och professionellt

Meriterande för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete
  • Kunskaper i Tyska
  • Erfarenhet av att arbeta med TMS.

För att lyckas som transportspecialist hos oss kan du växla mellan långsiktiga strategier och kortsiktig problemlösning. Inom avdelningen strävar vi mot både gemensamma och individuella mål, där du tillsammans med din chef kommer överens om strategier för att nå dem. Vi söker därför en person som uppskattar att ta initiativ och driva egna projekt, ta ansvar för resultatet och ständigt leta efter förbättringar. Då vi arbetar i en global organisation är det även viktigt att som person ha förmågan att bygga och underhålla relationer både internt och externt över hela världen. Det är genom att förstå organisationens behov och vinna förtroende som vi kan framgångsrikt implementera förändringar.

Husqvarna erbjuder en intressant karriär i ett ledande globalt och växande företag. Stora framtida utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Placeringsort: Huskvarna.

Din ansökan

I den här tjänsten tillämpar vi löpande urval , så välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev redan idag. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Talent Acquisition Partner – Josephine Tjernlund josephine.tjernlund@husqvarnagroup.com

För frågor om tjänsten kontakta Hiring Manager- Karin Johansson karin.a.johansson@husqvarnagroup.com

Vad händer efter din ansökan?

I denna process använder vi oss av löpande urval vilket innebär att vi fortlöpande går igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.  

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel.

Vårt sortiment omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin.

Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Husqvarna AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Husqvarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons