Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarier till FM Care hemtjänst

FM Care · Västerås · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Undersköterska Hemtjänst i din ansökan

FM Care söker nu timvikarier till hemtjänsten som har hjärtat på rätt ställe och vill skapa livskvalitet i vardagen för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du erfarenhet inom hemtjänst och gärna att du är utbildad undersköterska. Du som sökande behöver också ha ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta, bemöta, kommunicera och skapa trygghet för våra kunder.

MERITERANDE

Att ha arbetat i journal- och dokumentationssystemen:

  • Epsilon
  • Phoniro
  • Signit

VEM ÄR DU?

Du brinner för äldreomsorg och har en naturlig fallenhet för omvårdnad. Som person är du ödmjuk, serviceinriktad och har en god förmåga att skapa goda och långvariga relationer. Du är mån om att skapa trivsel och livskvalitet för våra kunder och är lyhörd för kundernas individuella behov.

I uppdraget är du självständig och ansvarsfull och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vidare är du noggrann, lösningsfokuserad och ser hur du ska planera dina arbetsuppgifter för att säkerställa bästa tänkbara kvalitet i det arbete du utför. Vidare är du delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö inom arbetsgruppen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid, helger samt natt vid behov

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FM Care

Placering

Västerås

Kontaktperson

FM care AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Undersköterska Hemtjänst i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons