Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarie sökes till ung tjej

Assistanslotsen · Krokom · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en timvikarie som kan hoppa in när de ordinarie assistenterna är sjuk ,VAB eller ledigheter.

Du kommer att arbeta med en tjej som är 18 år och som går på gymnasiet. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp med allt. Du är hennes armar och ben. Arbetet är både i hemmet och i skolan. Du jobbar ca 13 timmar/pass, förlagt på dag och kväll.

Du kommer att följa med henne till skolan där hon har anpassad undervisning, träning och stretching. Ni går promenader, medverkar i andra aktiviteter och utflykter. En gång i veckan åker hon till badhuset där du följer med henne i bassängen.

Du som söker är en tjej som är flexibel, glad och omsorgsfull. Du tycker om att arbeta med omvårdnad och att finnas till för någon annan. Du uppskattar en varierande tillvaro på jobbet.

Erfarenhet av lyft och andra hjälpmedel är positivt men inte avgörande.

Du är rökfri och kan arbeta i ett hem där det finns hund och syskon som rider. Du måste vara lugn, snäll och tålmodig men med ett lekfullt sätt. Du har körkort och tillgång till bil då hemmet ligger 3 mil väster om Östersund.

Krav:-Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå-Körkort och tillgång till egen bil-Enbart kvinnliga sökanden-Finns tillgänglig för besök samt inskolning hos kund omgående

Att tänka på inför din ansökanFör anställning hos oss på Assistanslotsen behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Känner du att detta arbete skulle passa dig? Skicka in en ansökan direkt, vi på Assistanslotsen/Inre Kraft ser fram emot att höra ifrån just dig! OBS!Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistanslotsen

Placering

Krokom

Kontaktperson

Inre Kraft i Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons