Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikariat på Matlaget

Matlaget i Gällivare AB · Gällivare · Ansök senast 31 maj (14 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vill du jobba med oss? Vi söker timvikarier till produktionsköket på Gällivare Sjukhus. Vi jobbar inga helger utan endast måndag till fredag. Du måste bo i närheten för att vi ska kunna ringa ut dig på morgonen, samma dag.

Arbetsuppgifterna består bl a av produktion av mat, förpackning och etikettering av producerade komponenter, beredning av sallader och efterrätter, disk och städning samt övrigt i kök förekommande arbetsuppgifter.

Har man ingen tidigare erfarenhet så kan man lära sig jobbet steg för steg och man kommer alltid att jobba tillsammans med mer erfaren personal. Först får man dock komma hit på besöka och se vår arbetsplats innan vi och ni bestämmer oss för bredvidgång innan man börjar jobba.

Du ska vilja samarbeta och ha ett bra sinne för ordning och reda. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Utbildning inom kost samt erfarenhet av tidigare arbete är meriterande. Det viktigaste är dock att du visar intresse för att lära dig och är arbetsvillig och punktlig!

Vi håller givetvis med arbetskläder och hos oss finns alltid möjligheten att köpa frukost och lunch på jobbet!


Kollektivavtal finns. Lön enligt avtal.

Maila in personligt brev och ditt CV till oss på:

info@matlaget.gellivare.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Matlaget i Gällivare AB

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Matlaget i Gällivare AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons