Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tim vikarie

Föräldrakoop Kokillen i Guldsmedshyttan Ek För · Lindesberg · Ansök senast 16 juni (48 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarieansökan i din ansökan

Är du vår nya kollega?

Därför ska du jobba hos oss

Vill du vara med och bidra till en lärande, kreativ, trygg och rolig vardag för barnen på en liten familjär förskola med stora möjligheter har du hamnat rätt! Här arbetar ett glatt gäng bestående av 5 pedagoger samt rektor. Förskolan bedrivs som föräldrakooperativ och flyttade för något år sedan till nyrenoverade lokaler i Fanthyttan där skola har bedrivits i flera generationer. Förskolan har även sin alldeles egna kock som lagar all mat från grunden samt en stor lummig trädgård att vistas i. Verksamheten i sig grundar sig i en mindre och lugnare barngrupp med en familjär stämning. Nu saknar vi vikarier- kanske är det du?

Tjänsten är en behovsanställning.

Det här är du

Vi söker en barnskötare som vill bli en del av vårt team. Vi tror att du är trygg i din roll som barnskötare och på så vis en närvarande, lyhörd och engagerad pedagog som gärna delar med dig av din kunskap samt tar till dig av andras. Vi tror också att du har förmåga att hitta lösningar och är aktiv i barnens utveckling över hela undervisningen. Då vi är ett litet team av pedagoger är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel.

Om Kokillen

Förskolan Kokillen är en ekonomisk förening som drivs som föräldrakooperativ. Det innebär att föräldrar har stor delaktighet i verksamheten och ansvar för förskolan och dess personal. Den pedagogiska verksamheten styrs av rektor tillsammans med övriga pedagoger.

Nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föräldrakoop Kokillen i Guldsmedshyttan Ek För

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

Föräldrakoop. Kokillen i Guldsmedshyttan Ek.För.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarieansökan i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons