Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tim- och sommarvikarie i Sjöbo

Furuboda Assistans AB · Sjöbo · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Jag är en ung och glad kille, som nu hoppas på att du vill bli min nye assistent. 

Jag bor i en marklägenhet i Sjöbo och har nu behov av ytterligare en tim- och sommarvikarie till mitt team. En assistent som kan arbeta när ordinarie assistenter behöver vara lediga. Schemat hos mig är främst uppbyggt på dygnspass med start 08.30-08.30, kan förekomma något enstaka dagpass 08.30-17.00. 

På vardagarna är jag på daglig verksamhet i Sjöbo, där jag utför olika arbetsuppgifter som planeras tillsammans med andra deltagare. Det är både arbete utomhus och inomhus. Jag utför bland annat idrott, bad, musik, är ute i skogen, källsorterar och levererar post inom kommunen. Jag har alltid med min assistent på den dagliga verksamheten. 

Arbetet börjar i min lägenhet och vi tar oss tillsammans till den dagliga verksamheten, antingen med färdtjänst eller gåendes. Jagt kan gå kortare sträckor på egen hand, men vid längre sträckor åker jag rullstol. 

Mina intressen är sport, hästar och motorfordon och jag gillar att vara ute i naturen. Jag rider en gång i veckan, så att vistas med hästar behöver du klara av. 

Jag söker en assistent som kan hjälpa mig att hålla struktur i mitt liv samt driva mig framåt så att jag tar mig till aktiviteter och arbete. Det är viktigt att du på sikt lär dig att läsa av mitt mående och när jag har behov av det, tar fram humor och lekfullhet. Du som assistent hos mig bör även vara ansvarstagande, flexibel samt vara varm och öppen för att kunna lära känna mig. Kommunikationen och samarbetet med övriga asisstenter i gruppen är såklart också viktigt för att min assistans ska fungera på bästa sätt.  ​​​​​

Tjänsten kommer att tillsättas snarast med introduktion 2-3 tillfällen, så att du känner dig trygg inför ditt första arbetspass. 

 

Jag ser framemot din ansökan!

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Furuboda Assistans AB

Placering

Sjöbo

Kontaktperson

Furuboda Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons