Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tillsammans gör vi skillnad på arbetsmarknaden!

Tillsammans gör vi skillnad på arbetsmarknaden!

SKPA Gefleborg AB · Gävle · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning:

Skillpartner är ett tjänsteföretag som riktar sig mot aktörer inom matchning och omställning. Vi erbjuder idag olika bemanningslösningar och kompetensutvecklande insatser till våra kunder som är verksamma som aktörer inom matchning och omställning. Detta gör vi dels genom uthyrning av konsulter till enskilda uppdrag eller stöttar våra kunder i etablering av nya kontor. Genom våra utbildningar och workshops stöttar vi även våra kunder att kompetensutveckla anställd personal och nyanställningar.

Hos Skillpartner jobbar du antingen på plats hos kunden, via distans eller tillsammans med oss på kontoret med att stötta kunden i sin dagliga verksamhet som arbetsmarknadskonsult. Du kommer snabbt bygga på dig erfarenhet i samtalsmetodik, rekrytering och ledarskap. Du kommer vara matchad mot en specifik kund med ett långsiktigt fokus.

Vill du jobba med att göra skillnad på riktigt i människors liv? Är du intresserad av att jobba med rekrytering? - Då ser vi fram emot din ansökan!

Rollen:

Vi söker nu för kunds räkning en arbetsmarknadskonsult till vårt kontor i Sandviken. Du kommer jobba inom tjänsten Rusta och Matcha 2 vilket är en tjänst via Arbetsförmedlingen som erbjuder individuellt anpassat karriärstöd med en målsättning i att nå anställning eller utbildning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Arbeta för uppbyggnad av företagsnätverk

- Coachande av arbetssökande deltagare

- Genomföra rustande aktiviteter, såsom workshops

- Starta och genomföra rekryteringsprocesser

- Administration, såsom återkoppling och rapporter till myndighet

Dina arbetsuppgifter:

Vi söker en driven arbetsmarknadskonsult som trivs med frihet under ansvar med placering i Sandviken som fortsatt kommer utveckla arbetsgivarnätverket på plats. Ditt jobb kommer bestå av tre huvuddelar där de två största delarna består av att skapa kontakter med arbetsgivare och matcha ut lämpliga kandidater i anställningar och uppdrag, samt stöttar och rustar de arbetssökande för att bli mer konkurrenskraftiga. Den tredje delen av arbetet är administrativ då de anvisade deltagarnas progression regelbundet ska redovisas till Arbetsförmedlingen.

Din målsättning är långsiktiga samarbeten och kontakter både med arbetsgivare men även kopplat till kandidatupplevelsen. Du trivs i en organisation med högt tempo där man jobbar mot mål som en del i ett lag.

För att lyckas med det viktiga uppdraget som arbetsmarknadskonsult är det viktigt att bygga broar mellan arbetsgivare och arbetssökande. Vi erbjuder därför samtliga anställda utbildningar inom samtalsmetodik, coaching och rekryteringsanpassad och coachande försäljning.

Din profil:

Vi är övertygade om att du kommer trivas tillsammans med oss och vår kund om du trivs i ett varierande arbete och tror på varje människas förmåga att utvecklas. Du ser värdet i din roll och en drivkraft för dig är att vara delaktig i att skapa förändringar i människors liv. Vi ser att du gillar att jobba mot mål och att ha flera processer igång samtidigt samt att du är intresserad av rekrytering och trivs med att etablera nya kontakter.

Kompetenskrav:

För att vara behörig att utföra tjänsten behöver något av följande alternativ uppfyllas:

Alternativ 1

Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system).

Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2

Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.•

Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

– Arbetsledning med personalansvar.

– Rekrytering.

– Omställningsarbete för arbetssökande.

– Studie- och yrkesvägledning.

– Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).

– Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.

– Arbete med social- och grupp-psykologi.

– Karriärvägledning.

Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.

Meriterande:

- Erfarenhet från rekrytering, service, försäljning

- Goda nätverk i området

- B-körkort och tillgång till egen bil

- Språkkunskaper i arabiska

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SKPA Gefleborg AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

SKPA Gefleborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons