Jobbsafari är en del avschibsted logo

TIG-svetsare sökes till Käppalaverket på Lidingö

TIG-svetsare sökes till Käppalaverket på Lidingö

Ontec Consultant AB · Lidingö · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TIG-Svetsare i din ansökan

Vi på Ontec-consultant är specialister inom tekniska tjänster med spetskompetens. Hos oss arbetar idag ett starkt team på ca.30 medarbetare och vi fortsätter expandera.

Som konsult på Ontec-consultant får du förmånen att testa på olika arbetsgivare och uppdrag. Om du är specialist inom ditt område kan du tas in för att hjälpa en organisation med något specifikt problem. Du kan också vara den som hyrs in för att stötta upp vid arbetstoppar eller projekt.

Som konsult hos oss rekryteras du oftast för ett specifikt projekt, men när det uppdraget skulle ta slut arbetar din konsultchef för att hitta ett nytt uppdrag till dig. Många gånger kan också en konsult bli erbjuden en fast anställning hos företaget som du arbetar hos efter uppdraget tar slut.

Genom att vara konsult skapar du värdefulla och professionella kontakter. Att utveckla nätverk och bra relationer är det som gör en konsult bäst i sitt yrke.

För att trivas som konsult hos ser vi att du är självständig och driven i ditt arbete mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att samarbeta och kan ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för att skapa förtroende och uppfylla kundens behov.

Vem vi söker

Nu söker vi en erfaren TIG-svetsare med kunskap inom isometrisk ritning och rörsvetsning till ett av våra längre projekt på Käppalaverket, Lidingö.

Vi ser att du är licenssvetsare med erfarenhet inom TIG och rostfri plåt. Har jobbat med demontage och montage av rör. Du ska kunna arbeta självständigt så väl som i grupp. ha en hög kommunikativ förmåga på både svenska och engelska. För att lyckas i uppdraget måste du känna dig bekväm i att gå in i både nya och påbörjade projekt.


Dina Kvalifikationer:

Giltig TIG-licens.

Rör svetsning

Erfarenhet av FM5

B-körkort

Meriterande Kvalifikationer:

FM6 och övriga Svetslicenser

Arbetsplattformar

SSG

Fallskydd

Säkra lyft

Heta Arbeten


Frågor och ansökning

Tjänsten är en projektanställning på heltid. Dem jobbar 40h/dagtid med inarbetad tid.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 8/5-2024

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare på info.ontec-consultet.se

Hoppas vi väckt ditt intresse, Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ontec Consultant AB

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Ontec Consultant AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TIG-Svetsare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons