Jobbsafari är en del avschibsted logo

Testingenjör med fokus på teknik

Rego Technology AB · Linköping · Ansök senast 25 okt. (159 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Erfaren Testingenjör till Rego Technology

Är du en driven och erfaren Testingenjör med passion för teknik? Då kan tjänsten som Erfaren testingenjörhos oss påRego Technology vara perfekt för dig!

Det vi bland annat erbjuder är:

  • Mångsidiga och utmanande projekt: Du får arbeta med spännande projekt inom i nära samarbete med våra ingenjörer och kunder. Varje projekt bjuder på nya utmaningar och möjligheter att använda din expertis och din kreativitet.
  • Ett ansvarsfullt och självständigt arbete: Vi ger dig stort ansvar och frihet i rollenpå bästa sätt.
  • Ett trevligt och kompetent team: Du blir en del av ett engagerat team av ingenjörer och utvecklare som brinner för uppgifterna. Vi har en positiv och hjälpsam arbetsmiljö där du får möjlighet att samarbeta med kollegor från olika discipliner.
  • Möjligheter till personlig och professionell utveckling: Vi uppmuntrar våra medarbetare att ständigt utvecklas och växa. Du får möjlighet att delta i relevanta utbildningar och kurser, och du har goda möjligheter att avancera inom företaget.
  • En attraktiv lön och förmåner: Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och goda förmåner, inklusive friskvård, tjänstepension och semesterväxling.

Har du erfarenhet som testingenjöroch en stark vilja att ta nästa steg i din karriär? Då kan tjänsten hos oss vara perfekt för dig!

Utmaningen:Utöka befintligt ramverk för att testa programvara i distribuerade inbyggda system. Detta ramverk stöder för närvarande körning av testfall för isolerade ECU:er och automatisering av tester i befintliga testriggar, där mekanisk prestanda är benchmarkad.Målet är att bredda ramverkets möjligheter genom att möjliggöra testfallsexekvering i ytterligare miljöer, såsom på värdar, samtidigt som skalbarheten förbättras för att rymma fler testriggar. Dessutom för att integrera stöd för spårning av mjukvarans livscykel från krav till testrapporter och förfining av diagnostik och loggar för felsökningsändamål. Dessutom bör vissa komponenter i ramverket vara anpassningsbara för testning och felsökning.För att uppnå dessa mål måste vi designa, installera och underhålla hårdvara och riggar. Under tiden kommer du att samla in krav och utveckla testfall för det utökade ramverket.Profil:ISTQB-certifieringKunskaper i Linux, git och GitHubUpplev att bygga ramverk för testautomatisering i PythonKunskaper om inbyggda system, C, CAN-protokoll och sensorerPraktisk erfarenhet av att bygga testriggar

    Låter det intressant?

    Sök tjänsten direkt via länken nedan eller hör av dig till Mikael Fjellström på mikael.fjellstrom@regotechnology.se eller 0700 449345.

    Om Rego Technology

    Rego Technology är ett konsultföretag inom teknik och ingenjörskonst. Vi hjälper våra kunder med allt från produktutveckling och konstruktion till projektledning. Vi har en bred och gedigen kompetens inom en rad olika teknikområden och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder innovativa och effektiva lösningar.

    Vi är övertygade om att du kan bli en värdefull tillgång till vårt team. Välkommen att ansöka!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Rego Technology AB

    Placering

    Linköping

    Kontaktperson

    Rego Technology AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons