Jobbsafari är en del avschibsted logo

Test- och verifieringsingenjör till Cactus Rail!

Test- och verifieringsingenjör till Cactus Rail!

Friday · Göteborg · Ansök senast 12 juni (44 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du erfarenhet av test- och verifiering och är redo för att ta nästa steg i karriären? På Cactus Rail får du en familjär och kommunikativ företagskultur där du kan vara med och bidra ytterligare till deras framsteg i branschen. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag! 

Om tjänsten:

Cactus Rail skapar moderna trafikledningssystem och system för förebyggande underhåll för järnväg. Vi söker just nu för kunds räkning en test- och verifieringsingenjör som kommer att vara delaktig i flera projekt parallellt som varierar när det kommer till omfattning och även utifrån en tidsaspekt. Majoriteten av projekten varar mellan 2-5 år men det kan även förekomma mer komplexa samt omfattande projektet som varar längre än så.

Vi ser gärna att du är intresserad av att ta fram funktioner och har lätt för att förstå olika system samt hur de fungerar i samband med verifiering. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med olika projektgrupper men även med systemutvecklare. Du kommer att få vara med på alla delar, från ax till limpa där du kommer att ta en kravspecifikation från kund, utföra testfall och testa funktionerna. På Cactus Rail arbetar de på ett agilt arbetssätt, där de jobbar med 3 veckors sprintar där de värdesätter en god kommunikation i teamet för att effektivisera arbetet och uppnå bästa resultat. 

Vi söker dig som: 
  • Kandidat- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis elektro, data, mekatornik eller motsvarande. 
  • Några års arbetslivserfarenhet inom test eller systemverifiering.
  • Obehindrat talar och skriver flytande engelska och svenska då språket används internt såväl som i dialog med kunder. 

Det är meriterande om du: 

  • Har kunskap inom programmering.

Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas och passa in i rollen som test- och verifieringsingenjör ser vi att du som person är social, nyfiken och initiativtagande. Det är viktigt att du som person är frågvis och tycker om att ta reda på information själv samtidigt som du är strukturerad då det förekommer en hel del dokumentation. Du drivs av att lära dig nya saker och arbeta tätt tillsammans med dina kollegor såväl som självständigt. Du är flexibel och är orädd att ta dig an nya, varierande arbetsuppgifter, 

Om kundföretaget: 

Cactus Rail hjälper sina kunder säkra och optimera driften med ett egenutvecklat trafikledningssystem för styrning, trafikoptimering och övervakning av järnväg i Sverige och Norden. Genom att sammanlänka delsystem och skapa maximal nytta utifrån existerande infrastruktur, ser vi nya möjligheter att skapa lösningar för en smartare järnväg i världsklass.

Om anställningen: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början vara anställd av Friday. Ambitionen från Cactus Rail och vår sida är att du blir direktanställd hos kund efter 6-12 månader. 

Övrig info: 
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
  • Lön: Marknadsmässig lön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. 

Om Friday: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friday

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Friday Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons