Jobbsafari är en del avschibsted logo

Terminalarbetare

Emergent Express Transport AB · Lerum · Ansök senast 29 maj (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi är ett snabbväxande leveranstjänstföretag för sista milen, och nu vill vi lägga till fler medlemmar till vårt fantastiska team.


Som terminalarbetare arbetar du åt oss och våra kunder i deras terminaler där hundratals paket kommer in och behöver laddas om, sorteras och skickas ut för leverans. Du hjälper dina kollegor förare att sortera och lasta sitt fordon och förbereda sin rutt för effektiv leverans. Du måste alltid ge en hjälpande hand till förarna när de lastar rutter.


Jobbet omfattar både manuell och mekanisk sortering av olika slag och beror på var du arbetar. Du måste se till att verksamheten fortsätter utan störningar och noggrant hålla dig till rutternas tidtabell.


Som terminalarbetare gillar du att arbeta hårt och snabbt, ta ansvar och utmana dig själv. I jobbet ingår en del tunga lyft i en snabb miljö, därför krävs en god fysik. Dessutom är en förmåga att arbeta med IT-programvara fördelaktigt. vi förväntar oss en bra service och hög kvalitet, därför är det viktigt att du är positiv och professionell. Som person är du punktlig, noggrann och sprider en positiv känsla omkring dig. Du är en naturlig problemlösare och älskar utmaningar.


Låter detta som du? Sök då jobbet idag.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Emergent Express Transport AB

Placering

Lerum

Kontaktperson

Emergent Express Transport AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons