Jobbsafari är en del avschibsted logo

Terminalansvarig, Umeå

Tempcon Norrland · Umeå · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi dig med erfarenhet av ledarskap som vill bli en nyckelspelare på våra terminaler i Umeå! Som terminalansvarig hos oss får du stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka och driva förbättringsarbete. Detta är en perfekt roll för dig som vill jobba med ledarskap i en rikstäckande koncern som fokuserar på engagemang, samarbete och nöjda kunder.

Om tjänsten

Som terminalansvarig hos oss arbetar du i en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo. Du har ett brett arbetsfält och bär helhetsansvaret över den dagliga driften på våra två terminaler i Umeå. Du har personalansvar för arbetslagen på terminalerna och förväntas säkerställa en kostnadseffektiv produktion med fokus på ledarskap, effektivitet och högsta kvalitet, såväl operativt som strategiskt.

I ditt ansvar ingår bland annat följande:

  • Du utvecklar, implementerar och följer upp arbetsrutiner och arbetsprocesser för att möjliggöra en effektiv distribution.
  • Du säkerställer, tillsammans med ditt team, den dagliga produktionen, optimerar resurser, effektiviserar rutiner och säkerställer därmed att vi uppfyller våra kundlöften.
  • Du har ett delegerat ansvar för affärsplan och lokal verksamhetsutveckling och ansvarar därmed för att beslut genomförs och följs.
  • Du arbetar mot tydliga mål och följer kontinuerligt upp din verksamhet samt rapporterar utfall vidare till central terminalchef.

Du blir en central funktion i vår verksamhet och har många kontaktytor såväl internt med egen terminalpersonal som externt med underleverantörer och kunder. Självklart har du ett bra stöd av central terminalchef.

Din ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid men produktionen pågår dygnet runt och du förväntas, precis som vi, se vikten av ett närvarande ledarskap. Detta kräver att du är flexibel och kan anpassa din tillgänglighet till kvällar och nätter också.

Om dig

För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet av operativt ledarskap och med det har du erfarenhet av att leda en verksamhet och ett arbetslag framåt. Har du erfarenhet från transport- eller logistikbranschen ser vi det som meriterande, men det är inte ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. I ditt ledarskap är du stabil, kommunikativ och inkluderande med god förmåga att coacha dina medarbetare till framgång. Du är tydlig, engagerad och närvarande och du ser ditt arbetslag som ett team som, tillsammans med dig, skapar mervärde för kunderna. Vidare tar du stort eget ansvar samtidigt som du har förmåga att delegera uppgifter effektivt. Du är strukturerad och lösningsorienterad samt är intresserad av helheten i vår verksamhet. Självklart har du även förmågan att skapa goda relationer, en balanserad arbetsmiljö och har viljan att lära nytt och utvecklas.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid och du rör dig mellan våra två anläggningar på Ersboda och Västerslätt i Umeå. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Manuela Linder 0920-50 23 16

Ulf Arvidsson 0920-50 23 28

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Erfarenhet av operativt ledarskap
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet från transport- eller logistikbranschen


Om arbetsgivaren - Tempcon Norrland

Vi är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla delar en gemensam vision; att skapa värde för kunden genom säkra, klimatneutrala logistiklösningar för en hållbar framtid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tempcon Norrland

Placering

Umeå

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons