Jobbsafari är en del avschibsted logo

Telefonsäljare för Digital Omställning

SECITS · Göteborg · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Telefonsäljare för Digital Omställning Sökes för Spännande Uppgraderingsprojekt!

Introduktion:

Välkommen till Säkra Larm, där vi ständigt strävar efter att förbättra våra kunders upplevelser. Vi är nu på jakt efter en Telefonsäljare för Digital Omställning som kan hjälpa oss att uppgradera våra kunders nuvarande 2G-tjänster till mer avancerade och effektiva lösningar.

Arbetsuppgifter:
  • Proaktivt kontakta befintliga kunder för att informera om och sälja uppgraderingar av nätverkstjänster. Förklara fördelarna med att byta från 2G till nyare nätverksteknologier. Hantera kundfrågor och invändningar på ett professionellt sätt. Uppnå försäljningsmål och bidra till teamets övergripande framgång. Upprätthålla positiva och långvariga kundrelationer.
Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av försäljning eller kundservice, helst inom telekommunikation eller liknande bransch. Stark kommunikations och övertygningsförmåga. Förmåga att snabbt lära sig och förmedla produktinformation. Driven och målinriktad inställning. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Vi erbjuder:
  • Fast lön med attraktiv provisionsstruktur. Möjlighet att arbeta med en spännande produktportfölj. Omfattande utbildning och stöd för att hjälpa dig att nå din fulla potential. En dynamisk och stöttande arbetsmiljö.
Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss.

Berätta varför du är den idealiska kandidaten för denna spännande roll!

Avslutning:

På Säkra Larm värdesätter vi mångfald och inkludering och uppmuntrar alla kvalificerade att ansöka.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECITS

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Säkra Larm i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons