Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk samordnare till SPM

Wrknest · Strängnäs · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

SPM Instrument är en framstående aktör inom utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. De är ett av de ledande företagen inom branschen och har närvaro på över sextio exportmarknader runt om i världen. Med en växande produktportfölj och kunder inom en mängd olika branscher runt om i världen befinner sig SPM instrument i en expansiv fas. SPM Instrument är ett företag med en stabil grund och ett stort fokus på medarbetarnas trivsel och välmående tillsammans med en kultur av korta beslutsvägar och där varje individ får stor möjlighet att vara med och påverka.

I denna roll kommer du att utgå från huvudkontoret i Strängnäs. Detta är en direktrekrytering till SPM Instrument, där Wrknest håller i rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som teknisk samordnare hos SPM Instrument kommer du att spela en central roll där du stöttar ledningen iforskning- och utvecklingsavdelningen inom olika områden. Rollen erbjuder en bred variation av arbetsuppgifter och ansvarsområden där huvuduppgiften är att stötta SPM:s tekniska chef i det dagliga arbetet, bland annat kommer du att:

  • Planera, driva och utvärdera olika projekt
  • Ta fram och förbereda material inför möten och konferenser
  • Delta i produktutveckling och utvecklingsarbete
  • Administrera och strukturera i det dagliga arbetet
  • Samordna och presentera information till kollegor och chefer

Vi söker dig som

  • Har en bakgrund inom teknik, helst med en ingenjörsutbildning
  • Har erfarenhet inom projektledning
  • Är pedagogisk, strukturerad och har en överblick i vad som behöver göras härnäst

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som har en positiv och problemlösande inställning, god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga.Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Om SPM InstrumentSPM Instrument AB är världsledande inom tillståndskontroll. De har levererat lösningar med överlägsen prestanda till industrier världen över i 50 år och brinner för det de gör. De fokuserar helt på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll i världsklass, vilketskiljer dem från andra. Huvudkontoret ligger i Strängnäs, ca 60 minuter från Stockholm. Där ligger även forskning och utveckling, produktionsanläggning, marknadssupport och SPM Academy. Strängnäs är ävenbas för den svenska försäljningsorganisationen. Koncernen SPM har ungefär 200 anställda, varav ca 80 arbetar på huvudkontoret.

    Om Wrknest

    På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

    Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se .

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Wrknest

    Placering

    Strängnäs

    Kontaktperson

    Wrknest AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons