Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare till Stans & Press i Blomstermåla

Teknisk säljare till Stans & Press i Blomstermåla

Stans & Press i Blomstermåla AB · Mönsterås · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teknisk säljare i din ansökan

Företagstext

Stans & Press i Blomstermåla AB tillverkar plåtkomponenter och har flera av landets ledande företag som kunder. Vi är idag 15 anställda och har en omsättning på över 40 miljoner kronor. Bolaget ingår i den snabbt växande företagsgruppen Teqnion AB, med i dagsläget 27 självständiga bolag. Stans & Press är ett tryggt och ekonomiskt stabilt företag som tillåts vara självständiga och återinvestera mycket av vinsten i verksamheten.

Vi tillverkar plåtprodukter i stål, rostfritt och aluminium. Vi är specialiserade på laserskurna, kantpressade och svetsade komponenter samt valsade koner och cylindrar. Vår maskinpark är mycket modern och tekniskt avancerad vilket ger oss rätt förutsättningar för en effektiv produktion.


Vi har redan lokalerna och den moderna tekniken som krävs. Nu söker vi en Teknisk säljare med placering vid vår fabriksenhet i Blomstermåla - för att vara med och driva vår planerade expansion tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk säljare kommer du med stort eget ansvar driva utvecklingen av befintliga/nya kundrelationer så att fler lönsamma affärer skapas och bibehålls.

I dina arbetsuppgifter ingår att besvara och bereda offertförfrågningar i samarbete med övriga försäljningsavdelningen och produktionen. Du väljer den lämpligaste och lönsammaste tillverkningsmetoden. Vi ser även att du bidrar med förbättringsförslag kring hur våra processer och arbetssätt kan utvecklas för att möta kundens behov på ett effektivt och bra sätt. Du gör efterkalkyler och uppföljning av artiklar. När vi inför nya produkter agerar du projektledare.

Arbetet kommer innebära en del resor till kunder och leverantörer.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med erfarenhet av produkt- och produktionsberedning. Att du har god kunskap om materialet och flera relevanta tillverkningsmetoder är ett krav för tjänsten. Du har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet.

Du har vidare grundläggande ekonomiska kunskaper och behärskar svenska och engelska väl. Du är van att arbeta i affärssystem och såväl som program för 2-D och 3-D CAD.

Vi ser att du som person har ett starkt affärsmässigt driv och tekniskt intresse. Du är självgående och har förmågan att analysera kundernas verkliga behov. VIdare är du flexibel, kommunikativ och bra på att strukturera upp ditt arbete. Har du dessutom arbetat med relationsbaserad försäljning och har en vidareutbildning inom det så är det starkt meriterande.

Känns det här som en beskrivning av just dig, så tror vi att du kommer trivas fint hos oss

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stans & Press i Blomstermåla AB

Placering

Mönsterås

Kontaktperson

Stans & Press i Blomstermåla AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Teknisk säljare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons