Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare till Aiab energy

Aiab energy AB · Timrå · Ansök senast 19 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Teknisk säljare Rutinera i din ansökan

Information om ansökan:linnea.sjodin@rutinera.se

Aiab energy AB är en komplett leverantör av strömförsörjningsutrustning inom området reservkraft, avbrottsfri kraft och DC-system. Sedan 1970 har Aiab sett till att företag och myndigheter alltid har pålitliga och skräddarsydda reservkraftverk och totallösningar av strömförsörjning. Företaget utför i egen regi projektering, konstruktion, tillverkning, installation, driftsättning och utbildning samt service och underhåll. Bolaget har idag 45 anställda, omsätter ca 150MSEK och ägs till största del av Koncentra Group AB som är en privatägd industrigrupp med fokus på långsiktiga investeringar. Läs mer på www.aiab.se och www.koncentra.se

Är du en teknikintresserad person med starkt driv? Motiveras du av sociala kontakter, utveckling och goda kundrelationer? Då ska du söka jobbet som Teknisk säljare hos Aiab Energy och få vara med och bidra till att trygga elförsörjningen i både samhället och i företagsvärlden. Du erbjuds en ansvarsfull roll och får vara med på vår fortsatta tillväxtresa genom att utveckla, tillverka och leverera en lösning som håller för både dagens och framtidens krav.

Som teknisk säljare arbetar du i huvudsak med affärsutveckling med fokus på både nya och befintliga kunder. Rollen är en nyckelposition med stark förankring mellan företaget, kunder och samarbetspartners. Du arbetar konsultativt och förmedlar företagets produkter och tjänster inom reservkraft och strömförsörjning.

Dina arbetsuppgifter innebär att sätta upp mål- och handlingsplaner, identifiera affärsmöjligheter, genomföra kundmöten, utarbeta offerter, sköta förhandlingar och upprätta samarbetsavtal. För att trivas i rollen bör du ha ett relationsskapande förhållningssätt och vara en god administratör. Du rapporterar till VD och tillhör försäljningsavdelningen, ett team beståendes av säljare som jobbar nära verksamhetens andra avdelningar inom produktutveckling, inköp och produktion.

Vi söker dig som:

· Har erfarenhet av försäljning och projektledning från teknisk industri, gärna inom elkraft eller liknande.

· Har ett gediget intresse och nyfikenhet för teknik och vill förstå både helhet och detaljer i produkterna.

· Är en problemlösare som arbetar effektivt och självständigt.

· Vill arbeta operativt med kundnära rådgivande försäljning där du på ett förtroendeingivande sätt lyssnar in dina kunders behov.

· Har goda kunskaper i MSOffice och något affärssystem, gärna Monitor.

Du kommer att ha din placering och utgå från Aiab Energys produktionsenhet i Fagervik där all utveckling, produktion och tillverkning sker. Då din roll innebär resor i tjänsten ställer vi krav på B-körkort. Resor sker i huvudsak i Sverige men också i länder i Norden (ca 5-10 resdagar per månad).

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Linnea Sjödin Linnea.sjodin@rutinera.se 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se alternativt mailar direkt till ansvarig rekryterare. OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Teknisk säljare Aiab” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 19 maj 2024.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aiab energy AB

Placering

Timrå

Kontaktperson

Rutinera i Sundsvall AB

Vid ansökan:Ange referens Teknisk säljare Rutinera i din ansökan

Information om ansökan:linnea.sjodin@rutinera.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons