Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Projektledare NOTE Norrtälje

Teknisk Projektledare NOTE Norrtälje

Thalamus IT Consulting · · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Din nya tjänstDetta är en inhyrning till vår kund NOTE Norrtelje AB. Du erbjuds ettlångt uppdrag med chans till anställning.NOTE är en av norra Europas ledande tillverkningspartner för elektronik och kompletta produkter. Erbjudandet täcker allt från produktionstekniska tjänster i ett tidigt skede till serieproduktion och avancerade eftermarknadstjänster.Nu söker vi dig som vill arbeta med projektledningoch driva kundernas produkter framåt.NOTE Norrtelje AB är ett trevligt, kundorienterat, teknisktoch föränderligt företag där alla hjälps åt. Du kommer främst arbeta med och mot en av NOTEs kunder där fokusområdet ärmikroelektronik.

  • Teknisk projektledning för mikroelektronikprodukter, och för prototyptillverkning av kretskort
  • Ändringshantering (Driva projekt administrativt för att genomföra produktändringar)
  • Kommunicera med leverantörer, kollegor och kunder, exempelvisgällande implementeringar av ändringar, tekniska frågor, kostnaderoch lösningar

Detta sker i tätt samarbete med dina kollegor, kunder och andra partners.Läs gärna mer om vår kund här:https://www.note-ems.com/Arbetstid är vanlig dagtid med flex- och hybridarbete. Thalamus som arbetsgivare tror på goda anställningsvillkor såsom månadslön, kollektivavtal och nära kontakt med alla vår medarbetare och kunder.

Din bakgrundVi ser en rad olika möjligheter här, du kan vara nyexaminerad ingenjör eller arbetat dig till motsvarande erfarenhet. Du kommer vara nära kundernas produkter och även spendera tid ute i produktionen varför vi värdesätter tidigare erfarenhet från produktion- och/eller industriell tillverkning.

  • Gymnasium och eftergymnasial utbildning inom elektronik/mekanik, eller motsvarande erfarenhet från elektronik/mekanik-branschen, eller yrkeserfarenhet inom projektledning
  • Goda färdigheter i svenska och engelska, i tal så som i skrift och förmåga att uttrycka sig affärsmässigt vid externa kontakter
  • Förmåga att planera och arbeta självständigt
  • Erfarenhet av att hantera både kund- och leverantörsrelationer.

Du som person

  • Mål- och resultatinriktad med förmåga att arbeta projektorienterat.
  • God social förmåga, kommunikativ, noggrann och strukturerad.
  • Ansvarstagande, lösningsorienterad, systematisk och har förmåga att ta egna initiativ.

Din ansökanThalamus är stolt leverantör till NOTE för denna tjänst och vid minsta fråga är du välkommen att ringa Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52. Intervjuer kommer att ske fortlöpande varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2/5-24.

Hjärtligt välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder digSom anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. Din nya arbetsgivare Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Thalamus IT Consulting

Kontaktperson

Thalamus IT Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons