Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk innesäljare/ Projektsamordnare

Karisma Rekrytering AB · Nynäshamn · Ansök senast 27 sep. (150 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

JPC Hydraulik är ett framgångsrikt och lagom stort privatägt företag som finns i Ösmo 40 minuter söder om Stockholm. Företaget har jobbat med hydraulik sedan 1985 då detta startades av Pekka Crook. Sedan dess har JPC Hydraulik tagit fram och byggt många olika sorts lösningar inom hydraulik. Inget jobb är för stort eller för litet. Företaget tillhandahåller ett brett sortiment, allt från små hydraulaggregat till stora hydrauliksystem. JPC Hydraulik konstruerar och ritar samtliga scheman och ritningar själva och sköter även all programmering på plats.

Detta är tillverkaren av det populära och marknadsledande systemet för ”utomhyttskörning” ReCoDrive, som säljs över hela världen. Systemet är godkänt i över 60 länder. Läs mer på: www.jpchydraulik.se

JPC Hydraulik har en stabil utveckling och söker nu en nyckelperson som kan hjälpa till att avlasta vår VD och fortsätta att stärka företagets goda position på marknaden.

Teknisk innesäljare/ Projektsamordnare

Vi söker i första hand dig som har utbildning eller grundläggande erfarenheter när det gäller lastbilar eller andra typer av maskiner som använder hydrauliska system. Du behöver även vara bra på problemlösning och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Befattning:

Arbetet innebär att du tar emot och bearbetar förfrågningar från våra existerande kunder, beräknar och gör offerter i samråd med resten av vårt team. Du arbetar även som projektledare och ser till produktionsflödet flyter, med rätt material på rätt plats i rätt tid.

Som säljare representerar du ett mycket starkt sortiment med fokus på kundanpassade och kvalitetssäkra lösningar inom främst påbyggnadsindustrin för lastbilar. Din främsta uppgift är att bibehålla långsiktig lönsamhet och tillväxt för våra kunder och JPC Hydraulik.

Arbetsuppgifter:

  • Ta emot underlag och beräkna offerter från existerande kunder
  • Medverka såsom projektledare och koordinator för att få lastbilar som skall byggas om, på plats i tid hos oss, och även ombesörja att arbetsbelastning, inköp och materialförsäljning håller de ibland kort satta tidsramarna
  • Framgångsrikt förbättra och utveckla relationer med våra kunder
  • Aktivt bidra till ökat kundunderlag och stärkta marknadsandelar
  • Arbeta med ordrar (uppföljning) vad gäller styrning och kontroll utifrån ett lönsamhetsperspektiv
  • Avstämning med personal och samarbetspartner

Din profil:

Du har en god teknisk grundförståelse inom maskin- eller elteknik eller kan ha uppnått liknande kompetens på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet som säljare, fordonsmekaniker, tekniker, ingenjör eller liknande. Om du har du någon erfarenhet av lastbilar, hydraulik eller automation så är det en stor fördel.

Det är viktigt att du bra på att kunna läsa ritningar och förstå applikationer, men du behöver också ha ett gott sinne för affärer och att kunna göra dina egna bedömningar.

Du besitter en social förmåga, är lösningsorienterad och förstår hur du kan utveckla relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor.

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift samt körkort för bil. C körkort för lastbil är ett extra plus.

JPC Hydraulik erbjuder en spännande roll på ett framgångsrikt och trivsamt företag med goda möjligheter till utveckling och karriärsteg för rätt person.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på telefon: 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 7 maj. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Karisma Rekrytering AB

Placering

Nynäshamn

Kontaktperson

Karisma Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons