Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk inköpare

Haglund Industri AB · Ulricehamn · Ansök senast 26 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Haglund Industri är ett familjeföretag sedan fem generationer med all tillverkning och utveckling i Sverige. Hos Haglund Industri går lång tradition hand i hand med framtidsfokus och utvecklingspotential. Vi har kompetensen, tekniken och resurserna för att konstruera och tillverka kyl- och frysutrustning av högsta kvalitet – med kundanpassad design. Produkterna som i huvudsak säljs under eget varumärke finner du på många välrenommerade krogar och caféer runtom i Norden. Haglund omsätter idag 250 MSEK och är drygt 150 medarbetare.


Teknisk Inköpare

Haglund Industri är i en tillväxtresa och vi vill nu förstärka vår inköpsavdelning. I rollen som Inköpare hos Haglund Industri kommer du att ingå i ett team om tre personer och du rapporterar till Inköpschef. Vi jobbar tätt ihop för att uppnå en optimal process kring inköp för bolagets bästa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Inköp av råvaror, produkter, tjänster och förbrukningsmaterial.
  • Utvärdering och uppföljning av befintliga leverantörer.
  • Innovativt utföra utvärdering av potentiellt nya leverantörer och material.
  • Driva uppkomna kvalitetsärenden mot Analysera och optimera affärssystemet för att säkerställa en kostnadseffektiv materialförsörjning.
  • Dagligt på avdelningen utföra förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning och/eller erfarenhet av tekniskt inköp, gärna inom tillverkningsindustrin. Du har en mycket god teknisk kompetens och förståelse kring tekniska specifikationer och krav samt kunskap inom ritningsläsning för säkerställande av en effektiv kommunikation med våra leverantörer. Du har ett gott affärssinne och förstår vikten av en fungerande leverantörskedja för att möta våra kunders krav på leverans.

Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Du har god datavana och erfarenhet av arbete i ERP-system, där tidigare arbete i Monitor är meriterande.

Som person är du självgående, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du har en stark vilja av att utvecklas kontinuerligt och trivs att arbeta i ett företag som växer.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper då du som anställd på Haglund Industri blir en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder internt som externt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsroll inom ett familjärt bolag med stora framtidsvisioner.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Robert Andersson på robert.andersson@haglundindustri.se

Din ansökan skickar du till nyttjobb@haglundindustri.se. Rekrytering sker löpande, sista ansökningsdag är 26/5.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Haglund Industri AB

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Haglund Industri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons