Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Inköpare till ÖMV

ÖMV AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en engagerad och erfaren inköpare. Med fokus på att säkerställa högkvalitativa och kostnadseffektiva inköp av material till produktionen kommer du att spela en nyckelroll i vårt team.

 

ÖMV är sedan starten 1959 en helhetsleverantör av processutrustning till industrin. Kunderna erbjuds en paketlösning hos ÖMV som innehåller design, produktion och dokumentation. Nu, år 2024, inleder vi en ambitiös resa mot en omdefinierad framtid inom tillverkningsindustrin. Genom att omfamna moderna tankesätt och innovativa strategier strävar vi efter att ta betydande steg framåt, att befästa vår position som ledade inom området. 

Trots vår tillväxt och utveckling förblir vi lojala mot våra rötter – en enhet med stark identitet och syfte, en stolt del av OSTP-gruppen. Följ med oss in i detta spännande nya kapitel och bli en del av ett team som värdesätter tradition, som omfamnar innovation och brinner för att utvecklas. Tillsammans lägger vi grunden för framtidens tillverkningsindustri.

Välkommen till ÖMV! 

 

Arbetsuppgifter:

  • Inköp av material till produktionen
  • Ta in offerter och förhandla avtal med leverantörer
  • Hålla affärssystemet aktuellt med priser och volymer
  • Göra leverantörsbedömningar och optimera materialflöden
  • Ansvara för inventering av material och omvärldsbevakning för att säkra de bästa leverantörerna
  • Genomföra leverantörsbesök för att utvärdera och utveckla samarbetet
  • Kontinuerligt arbeta med att utveckla och effektivisera inköpsprocessen

 

Kvalifikationer:

  • Några års arbetslivserfarenhet inom inköp, företrädesvis inom tillverkningsindustrin
  • Teknisk förståelse 
  • Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av ERP-system
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 

Du kommer att rapportera direkt till VD och ha en central roll i att säkerställa en effektiv och hållbar inköpsprocess. Om du trivs i en dynamisk miljö är detta en utmärkt möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad hos oss. Vi ser gärna att du har utbildning inom inköp, men viktigast är att du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  

 

Din ansökan

Dina ansökningshandlingar bestående av cv och personligt brev skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-05-12. I denna rekrytering kan personlighetstester och bakrundskontroll förekomma. 

Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR.  Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Vedman, VD OnePartnerGroup Örnsköldsvik, på 0660-689 602 eller malin.vedman@onepartnergroup.se.

 

Om oss

 Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÖMV AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons