Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk beredare/projektledare till Bufab Lann

Teknisk beredare/projektledare till Bufab Lann

Bufab Lann AB · Värnamo · Ansök senast 6 juni (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bufab Lann AB är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner med spetskompetens i enspindliga och flerspindliga CNC svarvar samt Rundbordsautomater. Vår unika produktionsuppsättning ger oss möjligheten att erbjuda en total spännvidd från små serier till stora serier av detaljer med olika svårighetsgrad och komplexitet. 
 

Bufab Lann befinner sig i en expansionsfas där vi nu utökar vår Tekniska avdelning med en nyupprättad tjänst som Teknisk beredare/projektledare. Är du vår nya "Ihopahållare"? Den där "någon annan..." som vi efterlyser i vår nya organisation? 

 

Din roll hos oss:

Du kommer ingå i ett högpresterande team där vi lägger stor vikt vid att jobba tvärfunktionellt inom organisationen. I praktiken kommer vår säljavdelning vara din största interna kund. Du kommer på så sätt att bli navet mellan produktionsteknikerna och säljavdelningen där din primära uppgift kommer vara att driva på och samordna det interna tvärfunktionella arbetet.

 

Tjänsten innefattar exempelvis uppgifter som:

  • Kalkylering
  • Offertunderlag
  • Artikelberedning
  • Ansvara för artikelns alla processer från ritning till färdig detalj inklusive ytbehandling, härdning m.m 

 

För att trivas i rollen, förväntar vi oss att du:

  • Har erfarenhet från rollen som projektledare där du är van vid att driva och fördela arbetsuppgifter till olika funktioner.
  • Har erfarenhet av industriföretag inom skärande bearbetning, ytbehandling, eller liknande.
 

Som person har du ett stort tekniskt intresse samt är engagerad och målmedveten. Du har förmåga att agera på ett förtroendeingivande sätt och är rak och tydlig i din kommunikation. Du har god kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.  Att få nya arbetsuppgifter och ha många pågående projekt i gång parallellt är någonting du finner motiverande. För att lyckas i rollen bör du därför vara ansvarstagande, lösningsorienterad samt inneha en god social kompetens. 

 

Det är också meriterande om du har:

  • Kunskap i riktningsläsning
  • Teknisk kompetens
  • Erfarenhet av CNC-maskiner
  • Erfarenhet av affärsystemet Monitor G5

 

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en spännande samt variationsrik tjänst hos ett dedikerat företag med ett starkt varumärke inom branschen. Vi arbetar stenhårt utifrån våra värdeord Framkant, Kundfokus, Respekt och Delaktighet och arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss! 
 

Visst låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Bufab Lann med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Stina Runesson stina.runesson@onepartnergroup.se 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bufab Lann AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons